Sunday, November 23, 2008

Aku Adalah Aku


Meh.meh nak cerita cikit latar belakang gadis libra nih.nama sebenar-benarnya ialah Nurlina Bt Ahmad Shukor @ Johan ( aku pon tak tahu kenape nama bapak aku lagi panjang dari nama aku..hahha),dilahirkan pada tanggal 5 oktober 88 di hospital besar,Kuala lumpur.Kira aku ni anak kelahiran KL laa,anak jati KL laa..hehhe..Menetap di Ampang (ondaway nak pindah tapi tak sure lagi kat mane,bapak aku bukan askar tapi mmg suka pindah randah nie.hahhaa).Anak bongsu dari 3 orang adik beradik (sape kata aku manja,aku akan shut muka korang!) dan kenyataan nye adalah aku sudah mencintai dan dicintai oleh seorang jejaka PISCES (ohh bertuahnye dia :) Kalu orang tanye aku nie jenis yg bagaimana,perkataan yang paling sesuai tok mengambarkan diri aku ialah SIMPLE,SEMPOI,SENGAL,and BRUTAL.


Binatang yg paling aku benci dalam dunia ni adalah CICAK
(tolonglaa jangan tanye kenape,sbb die mmg mengelikan.yuckss!)

Orang aku paling rasa nak bunuh dalam dunia ni adalah PEROGOL
(lu pikir la sendiri yaa.)

dan impian aku adalah : aku nak jadi AKU,aku xnak jadi orang lain.yang paling penting adalah aku nak orang disekeliling aku bangga dengan diri aku.
(wooah,gile laa leen.hahha)

No comments: