Friday, November 28, 2008

Perpisahan yg menyakitkan,babi betol ;(


Hari ini adalah hari yang paling sukar untuk aku,memang seronok sebab kini aku telah merdeka.tapi ape maknanya kalu terpaksa berpisah? Ya-allah sakitnye babe ,aku da terbiase gan korang.dan tiba-tiba ia hilang mcm tu je,memang la blh jumpe lagi tapi mesti da tak sama mcm dulu ;(

Weyh,aku gile sedih ni.ari last nak balik.semua kawan2 tak jumpe aku dulu.semua taknak tengok aku nages ker. nanad nape?aku da cakap kejut je aku apa cara sekali pon..jahatla ko.
alia sorry aku tak dengar ko ketuk,arghh..aku nak minta maaf sesangat.lyana nanti jumpe aku kat ampang ok,make sure ko tak jadi maid dirumah,.aku sayang korang weyh, tahla rase teruk sangat bile tak jumpe korang.jahatnye!

Jap lagi mase aku pulak,byebye UNISEL.selamat tinggal kawan2 ,terima kasih untuk semua kenangan2 kite,indahnya kalu still leh bersama kan.ouchh..siall laa semua nie,aku kuat.aku kuat.da la lin.kalu dorang sayang ko mesti dorang ingat ko.oke! (hahaha,aku hanya mampu kuatkan diri aku buat seketika biarpun kena cakap sorang2)

Untuk mereka yang masih stay kat unisel :aten,alia,ban,ila thanx yap.korang baik sgt.mmg blh masuk gan kepala aku.tq sbb dapat jadi housemate yang sempurna,ouch..korang takde masalah.aku rase kite complete sangat :(
dan korang yang lain :tira,kakya,aina,ezy,tantan,sha.sape2 la yang kenal aku.aku hargai persahabatan ini.jangan lupe aku oke.siap pada sesiapa yang lupe aku,aku bg pelempang free.walaupon seminint.hahaha.over!

No comments: