Tuesday, December 23, 2008

hihiii

Me , Aby , Fyka
(Mereka kanak kanak riang ;)

Hanya tersenyum :))

Adoi hai penatnye,dunia.dunia.tahla.aku pon taktahu pe yang buat aku penat sangat gan kehidupan nie.nak kata keje belom start lagi.hehe.tahla,kalu laa senang nak dapat keje kan bagus,takde la aku pening nak pikir.tu laa kerajaan ni,orang cakap degil..ambik lagi pekerja asing.macam la negara kite nih tak cukup orang nak keje,sebok nak maju kan bangsa lain,bangsa sendiri biar kebuluran.ermm..aku nie malas je nak campur tangan dalam politik nie takut,semua ahli politik tak leh cari makan.kang tak pasal2 tarik diri.dah aku lak menang tanpe bertanding.heheehhe.

Tempat mcm mne lagi aku tak pegi interview,jenis orang macam mane aku tak jumpe.mcm2 ragan.mcm2 kerenah.aku hanya mampu sabar,sabar,sabar,mungkin belom de rezeki lagi kot.ku keleletihan,boleh tak aku nak berehat sebentar.dan nanti pikirkan semula hal keje nie..boleh kan..kan..mestilaa kan,hidup aku,suka ati aku laa

result tak lama lagi kuar.minggu nie jugak kalu tak silap.arghhh...lagi laa aku stress.aku hanya mampu berdoa,agar semua nye oke.cukup laa kalu takde repeat.tak maw daa.cukup la disini sahaja titik.oke,nnti aku continue blog nie dengan keputusan final sem nih yea,aku taw korang semua nak tahu,ehhehe.kepada NANAD :) =weyh,ko kat sane mcm ane.aku tunggu je panggilan kau dari sana.lupe tuan la kau nih cicak,sampai ati.huh!

No comments: