Saturday, December 6, 2008

MELAKA,sejarah konon !



kekusutan yang melanda :)

Kalu dulu bangun je pagi.makan.pastu online.pastu g class,balik class gie makan.pastu online lagi.tido selewat2nya.gile rindu semua kenangan tu,weyh..korang da jauh da,hehehe..ingat aku lagi tak?mase cuti nie aku masih memikirkan apa nak buat?keje dulu ke,rest dulu.akhirnya keputusan di buat,oke laa.holiday dulu laa.reless tension sikit.skrg de 2 destinasi.PENANG or MELAKA.PENANG mcm jauh sgt lak kan,better gi melaka laa kan.bendar bersejarah.oke deal gan angah,isnin pegi.so terpaksa la cancel gan budak2 umah nak overnight.oke je nak ikot dorang tapi mcm mcm lak nak buat,bowling la,tengok wayang laa.karaoke la.semua benda yang da biase sangat.so apa salah nye kalu aku cuba cari ketenangan sorang2 kan. (actually g melaka gan angah,gile ke nak pegi sorang!)

Lepas nih keje tah macam mane la keadaan aku,adooi..aku mane laa penah keje office.tak abis2 keje promote,BQ-hotel.karaoke staff.bengong laa..ni nak kena pakai baju kurung plak,adooi lemah kaki den jang.tapi hakikatnya aku kena mula dari sekarang jugak,kalu tak ape guna aku belajar,tak kesah laa lin,janji ko keje jangan nakmenganggur,buang masa jer.bile nak kaya (waah ade hati nak kaya,mestilaa.kaya mcm nad pon jadi la.hehehe)
First tempat aku nak g interview kat office bapak aten,die kata ade kosong kat office bpk die.kalu rezeki aku senang la,dekat pon dekat.alaaapandai2 la aku nak hidup.second choice,aku nak apply SPA8,mne la tahu rezeki aku kat situ.senang hidup aku,kerajaan tu babe.kalu gaji sikit pon kelebihan banyak.kan,kan.leh buat loan umah,kuarkan kete senang.banyak laa.apa pon cuba dulu,baru leh cakap banyak.kang xdpt orang cakap cite 'gebang' plak.hehee..kali ini lin akan bangun dengan langkah baru,dengan azam baru,dengan semangat baru.semua la baru.

Berbalik kepada topic KEKUSUTAN YANG MELANDA,sebenarnya kusut banyak benda.tapi tu la kan.nak cite pon mcm panjang sangat.penuh plak satu blog ni dengan cite2sedih aku kan.,xpe la biar ku pendam kan je argh.yeala xsemua benda kite leh cite kat orang kan,ape ko nie lin merepek yang teramat ni.da.da.Aku sebenarnya rindu gile kat kengkawan sengal aku,semua laa.tapi yang paling aku rindu nak tahu sapa.hahhaha..(mula dengan huruf A), mane aku tak rindu,budak bengong nie dah la duduk jauh,tepesuk nun jauh ujung negeri pastu kelebihan die nie suka bagi masalah kat aku,setiap minggu ade je masalah die.hahha.kadang2 kesian tapi bile fikir balik.mmg die yang cari masalah tu.sekarang ni dah takde la masalah die yang aku nak settle kan.haha..yang lain pon aku rindu jugak.ciccak kesayangan aku,nanad..boring la takde ko.taktahu nak cari gado ngan sape.huhu :( semua laaa.budak2 umah,korang best sesangat,selama 3 tahun aku kat UNISEL tu,aku takpenaah berpuas ati gan budak2 umah,sampai la aku jumpe korang semua.ape pon kitekan OBSESS.huh!

oke,babe :)
korang jangan lupe aku oke.
aku sayang korang ketat auw.
muuuaaah.

No comments: