Monday, December 15, 2008

Sabarlaa Sayang :)

Pejam celik.pejam celik cepat je mase berlalu..rase mcm tak pecaya je da bulan 12.gile laa.dan dalam mase nih mcm2 berlalu.ermm,bee tukar keje.alhamdulilah semua nya berjalan lancar,ekonomi pon semakin stabil..bestnye:) apa yang kelakarnya bulan nih.kiteorang tiga beradik semua dalam prosess mencari kerja,a.k.a semua menganggur sekarang.pecah rekod MALAYSIA siot..hehehe.pe lagi yerk,nanad pon da nak tinggal kan malaysia da..holiday looor.bestnyee.kalu laaaku leh ikot sama.hehe.nanad tulis nama i pokok okie..arap2 die tak lupe aku.ehh.barang aku.hahahhaa..

Selain lyana,skrg aku de sorang lagi kawan yang senasib gan aku.erm..takyahla aku bgth sape.tapi aku simpatiatas ape yang berlaku terhadap dia.kisah family nie.mmg agak sensitif,tapi bg aku,benda nih biase je mungkin aku da lali gan ape yang berlaku.aku just doa,die dapat terima apa yang berlaku,dan sentiasa tabah dgn apa yang berlaku.kerana setiap yang berlaku mesti bersebab,mungkin ini hanya ujian kecik dari YANG MAHA KUASA,dan kite kena ingat selagi dimenguji kite maka die masih ingat akan hamba-Nya.weyh,ko yang de jauh sgt,mungkin aku takde disamping ko perlukan aku.tapi aku sentiasa akn bantu ko dari jauh,jangan risau,kalu ko bernasib malang.percaya laa masih ada yang lebih malang dari ko.aku just nak cakap.aku sayang ko.aku sayang kwn2 aku.aku sebenarnya taknak kawan aku rase apayang aku rase. :(
ouchh!!touching shiaaal.

Kalu cite pasal keje lak.aku da macam berputus aasaa da.tahla..biar je laa.aku redo je laa.may be betul kata along;aku belom get ready nak keje office kot.may be aku kena rest dulu.lagi pon last sem punye result pon tak kuar lagi.pe arrrh...confident je takde repeat.sekali..nah kau!hehehe..tapi arap2 takde laa.aku da malas nak belajar.ha,cite pasal belajar nih.aku pon pelik mcm mane si wan ngokngek tue leh ada minat nak continue study.kat unisel lak tu..ishh.isshh.gile laa.ape pon aku agak respect la die de minat nak belajar.ye arr lelaki jarang de minat mcm tu.elok la leh abiskan duit makbpak die.hehhee (sorry wan,gurau jaa)

Kini aku lebih tenang :) NEW YEAR nak dekat,adooi haai.mne maw pegi ha?ermm..ade apa2 idea tak?hehhe.akan di pikirkan.tapi tahun nih akan ku pastikan ia berbeda.:p aku nak bg pantun cikitla kali nie.hehhe.

Hari2 naik perahu,
Naik perahu sambil makan tauhu
Hati ku ini sedang merindu
Namun sorang pon tak tahu

No comments: