Friday, February 27, 2009

semua yg bergelar KAWAN :O

kata mak,KAWAN tu ibarat lebah,habis madu sepah dibuang :D

kata abah,KAWAN tu umpama bunga ros,dipandang cantik dipegang sakit :D

kata atuk,KAWAN tu seperti airterus mengalir :D

kata nenek,KAWAN tu bak bulan dipuja dan disanjung tp nun jauh disana :D

kate sedare,kawan tu mcm makanan,kawan makan kawan!! :D

kata abang,KAWAN tu seperti lembu mengikut saje ape dikata :D (walaupon aku takde abg)

kata kakak,KAWAN tu tak ubah macam durian bau je busuk tp sedap dimakan :D

kata adik,KAWAN tu macam biskut sekejap ade sekejap takde :D (walaupon aku takde adik)

kata aku,kawan tu tak kisahlah camner..walaupun dia IBARAT LEBAH, UMPAMA BUNGAROS, SEPERTI AIR, BAK BULAN, SEPERTI LEMBU, TAK UBAH MACAM DURIAN & MACAM BISKUT!!!dia tetap kawan...tau tak sebab ape???
sekali aku dah kawan ngan dia selamanye dia ttp kawan aku.
walaupun kita mempunyai kekasih, tapi teman tetap paling setia.
walaupun kita punyai harta yg banyak,teman tetap paling berharga.
nape tak pecaya ke.peduli apa aku ko tak pecaya.pegi jahanam!
hahaha :P

Thursday, February 26, 2009

Pesanan buat Sahabat

alya sayang :D

babe,aku simpati apa yg jadi kat ko.aku pon taktahu nak explain mcm mne lagi.tu je aku mmpu buat tok ko.selebihnye ko kena hadapi sendiri.ko kena pk sendiri.kalu ko tanye sapa sapa pon.dorang akan bg jawapan yg sama.tak kira la,aku ke,aten ke,joyah tu ke,nad sekali pon.mereka akan buat apa yg mereka rase betol,tapi ko tak! ko akan pendam benda mengarut tu.dan org tu takkan tahu apa salah die.OMG!!,ko sedar tak cara ko silap.ko sedar tak.alya.buka mata pandang ke depan.mmg sedih kalu di pk kan.tapi ko blh ubah semua ni.dari dulu ko da sedar.dan dari dulu ko patut tinggal prinsip bodoh ko tu,please syg.pk pk kan laa :O

jumanah sayang :)

juju,aku kenal ko da lama.dulu kite satu kepala gile gile kan.same je otak kite,apa aku rase pasti ko rase.ko byk ajar aku ju.tapi nape sekarang ko down gile.bangun bangun,pandang ke depan.byk lagi yg menunggu ko.biarkan apa yg mereka fikir.biarkan apa mereka nak buat kat ko.biarkan semua tu,.capaikan target hidup ko.please ju.mane Jumanah yg aku kenal dulu.yg kuat semangat,yg tak putus asa,tabah.cari diri ko yg dulu ju itu jalan yg terbaek.pasal masalah ko yg lain tu campak tepi,yg lalu biar je dan akan datang jadikan teladan.oke :P


bulan ni mmg mcm mcm berlaku,tapi semua ni kan dugaan idup.aku arap,korang korang korang korang semua.akan sentiasa tabah.korang redah je apa yg akan dtg.sakit pahit pedih itu sudah pasti,anggapla ia suatu balasan atas perbuatan kite dulu,cume kite sedar dan tak sedar je.

Ingat!!
takde sape akan ubah nasib kite kalu bukan diri kite sendiri.

Wednesday, February 25, 2009

Rambut ohh Rambut :O

woooooahhh...

wooooaaahhh..

woooooooaahh..

:((




kesian kesian.rambut aku telah digunting oleh mereka yg tak professional.tu laa gatal sgt nak mencuba.haha.tapi tak pe,aku da sahut cabaran juju.hey jumanah,ingat tak dulu ko de ckp "lin ko kena cube.tak cube tak tahu.confident la cikit"..urmm,aku gah cube la nih.last last mcm lahaaa.Eh,tak cite lagi yea.mcm ni konon konon nak ubah gaya rambut suruh la Cik noni guntingkan.leh kurang mcm ni la perbualan kami anak beranak :P

aku: ma,elok elok maa.jgn pendek sgt.adooi.wisau btol laa (ati da dup dap dup dap!)

ma: ha,tahu la,kau dok diam je laa. (tangan mengigil gigil nih.mata terkelip kelip.ermm)

aku: jap jap.ma ingt taw.atas kening.lin tak confident ni.da la ma tak nampak.adooi

ma: nak potong ke tak nak.(konon konon nak mara :)

aku: oke oke
-selesai-

Buka je mata:ohhhh tidaaaaak!!! ;( mcm nak menangis pon ada.mcm nak gelak kuat kuat pon ada.gile korang tahu.oke mmg da oke da.tapi pendeeeek sgt :( menyesal aku potong.seriuslly down gile aku time tu..then konon konon nak pujuk aku
ma says: nnti panjang laa.ko nak sedih mcm rambut tak tumbuh tumbuh :(



Tuesday, February 24, 2009

Kawan kau,Kawan aku,Kawan aku,Kawan kau=Kawan kite berdua laa :)

Pagi pagi je aku sampai.terus aku dpt tahu,bos aku tak masuk office lagi.may b next weeks,baru balik Malaysia,so tentu la aku appy kan :)) then aku pon bersemangat la online.keje aku mmg takde keje lain selain online kalu bos takde.hehe.siasat sane.siasat sini.Terlihat plak,picture baru kat profile cha,haha.tahu sape?haha.qishi,*ex-gf ayam* :P gile laa,kecik dowh dunia nie.even aku tak rapat sgt gan qishi tu,but kiterog still member :) tu takpe lagi.siasat punye siasat lagi,de sorang kwn dlm myspace ni,nickname die Faa,tapi aku gan die aku engkao je.selalu comment gan die.mmg agak rapat la kat ms ni even tak penah jumpe,umah die pon sekitar umah aku je *die yg cakap,hihi.blh plak kakak die tu,kawan aku punye ex-gf (paham ke?pening kan kan;) kawan aku tu,Megat Zulfadhli Nor,dok keramat dulu.kiterorg satu blok.then jenny ni gf die.paham?tapi sekarang da takde apa apa laa.padhli tu pon da de gf lain kowt.urmm..kelakar tak?dulu aku penah gak.tgok dorang dating dating.syok jee :) mase tu aku kecik lagi,form 1,form 2 mcm tu laa kalu tak silap.ape pon mmg


kelakar,DUNIA DUNIA,kecik sungguh kau rupenya :)

kawan rupa nya :D *kawan mell jugk









adik beradik rupa nya :D

Monday, February 23, 2009

Semalam itu indah :P

Macam mne nak start yea;oke mcm nih.pada permulaan gado yg amat teruk.dan akhirnya kembali senyum (mcm lagu izwan pilus plak) hihi :D tahla.xtaw cerita panjang,kesimpulannye 1 saja.apa kau buat kat org.dan sekarang kau akan rase.ini Karma namanye :( nak menyesal tak guna,just ambik je balasan yg telah disediakan :(( ohh sedihnye. but is oke.redah je laa,nasib semuanye dpt di settle kan dgn cara yg baik,aman dan damai,thanks bee :)) dua dua dah sedar kesilapan masing masing,dan berjanji akan berubah demi menjaga hubungan ini :*) sapa yg nak bergado kan.pasti nak bahagia.tapi semua tu bukan kehendak aku.mungkin aku sedang diduga,sedang diuji :O ,senyum je laa aku mampu :)..bee,thanks sgt sbb phm keadaan saya,maaf andai saya tidak menjadi yg terbaek.hahaa.(ayat mahu jiwang,biar laa!sekali sekali kankan:) down gile waktu nih,kawan kawan jauh.kalu dok ampang kan senang.urmm..takpe,motor da nak kat keluar.senang la nanti (aku bukan minah rempit la bodoh,aku just tak mampu nak pakai kete jee ;) hahaha..kawan kawan,aku rindu korang doh,seriuslly :( please jgn lupe aku!
alia liyana rosli;rindu nak dgr cerita karut mengarut ko.hahaa.walaupon kdg kdg pening aku memikirkannye.hahhaa :)

Friday, February 20, 2009

Apabile org bercakap pasal bf aku..!

Hahhaa,tajuk da mcm gempakkan.sebenarnye bukan nak bergado pon.haha.saje je buat ayat mcm tu.menarik minat utk membaca la konon.hehhee :)) anywy,aku baru kenal gan sorang kawan ni.nama di CHA,umo baru 18,so skrg gah tunggu result SPM la,baek gak org nye.jumpe baru 2 kali,haha.bercakap dlm sejam je kowt.Mula mula tu,die nampak mcm sombong.tapi bile da bercakap gan die.oke la.layan kepala gak laa :P

Antara perbualan kami (:

CHA : leen leen bila mau jmpe ag ?leen jaga shah elok2 oke,dia baek sgt2 leen..shah da mcm abg tok cha n ayen..leen jgn la marah2 shah,cian dia taw.dia oke la..shah kan salu citer sal leen jee kat cha taw,tak penah pun tgk dia gatal2 dgn gurl lain kalo dia tak bwk leen.salu dia akan lepak dgn cha n ayen jee if dia tak bwk leen kua.leen jage ls elok2,shah sayang leen taw.dia salu ckp kat ayen...dia pun pesan kat ayen soh jage cha bek2.

AKU : thanks cha,tah la cha,leen pecaya kat die,die mmg tak jahat pompuan.i means die tak gatal gan pompuan (pemalu konon!).haha.die jahat benda lain.leen paham benda tu.ambik brg2 semua,mne leen penah mara.tanye la die.leen bg je,sbb leen tahu kite ni remaja nak cube semua.tapi sejak die dok jalan ipoh tu,leen rase lain je.tak sedap hati jee.every nite leen pk pasal die.apa die buat,die gan sapa.cha sendiri tahu keadaan umah aboy mcm ane kan.kwn kwn fyka ramai dtg,ramai gurl kuar masuk.kdg2 tido situ,mmg la takde kena mengena gan shah,tapi leen takut sesuatu akan jadi(kite tahu apa akan jadi cha,buatnye Jais ke,apa ke,takpon ngah xaxau tetiba terjadi benda benda %&^&*@# )leen takut benda tu laa.leen syg die.family leen pon kenal die.leen taknk nnti satu satu hal jadi,parents leen salahkan leen pilih org yg salah.sbb tu la slalu gado.leen tak salahkan fyka or aboy,mmg bukn salah dorang.dah mmg life dorang mcm tu,tapi.....tahlaa :(

CHA : cha paham leen , kalo cha kat tmpa leen pun cha pk cmtuh gak . tapi kalo leh elak kan la pk yg negetive,nk ikot kan cha dgn ayen nie yg mengadap muka 24jam pun ley gado..cha pk bkn2 gak,dia g class tuh..dlm class gatal ke,tah g class ke tak,mane taw ple da gatal sgt g kat pmpuan lain ke..cha lagi la leen,lg byk pk negetive dr leen..kesudahan cha xnk pk cmtuh cha wat la pAPe,kemas umah la,tido,tak pun cha tulis surat tok ayen,surat bunga2 cinta la kate kan . haha.atleast dpt tgk dia senyum cukup la , cha pun senyum gak , terus da tak pk .tapi kan leen , shah ok.sumpah,bkn nk backup shah.tapi ada 1 hari tuh cha dgn ayen blik club tido umah aboi kan .. shah mane join lepak2 bilik ni,dia wat hal dia je , bile panggil bru la nmpak batang idung dia,kalo tak dia berkurung jee kat blik..btol leen,lagi 1 cha respect shah kan,wlau ape pun dia wat o mcm mane terok pun dia xaxau dia xpenah lupa diri n name leen xpenah putus dri mulut dia.shah ada ckp dia ada krisi dgn leen,cha ckp la kat dia nape tak bwk leen,dia ckp bkn xnk tapi kalo bole dia xnk,dia xnk leen tgh dia xaxau n tunjuk contoh tak baek kat leen..susah taw nk dpt laki cmtuh.kalo cm situasi cha,ayen,aboi,eyka lain..ktrg ni secara azali da shott otak , laki bini tak btol , longkang n masyuk air . skrg org mayb tgk ktrg cpl tak betol , tapi satu mase t cha harap ktrg akan jadi contoh n telada pd org lain .. bia jadi org yg mmg btol2 jahat mula2 , sbb satu hari nnt dia akn jadi baik , tapi jgn la kite sebok baik kan dri , sb nnt kita jahat kita susah nk berhenti .sbb cha yakin sggt2 ayen leh brubah one day , ktrg akn hppy cm pasang lain yg da branak pinak tuh .

sweet je kan ayat dia :) aku lega sikit sebenarnye.
ini di cha & ayen *comel je kan kan


Thursday, February 19, 2009

Mimpi Indah :D

Pada suatu hari,aku di kurniakan baby yang sgt comel,hasil percintaan aku gan shah :)) wah wah ayat tak blh blaaah.kecik je.lembut je.suka suka suka..hehe.pastu bile baby tu da besar cikit,kiteorg bwk baby tu g jalan kat taman.bahagianye hidup..mcm da dlm filem da nih.hehehe Tetiba ma aku dtg, "lin bangun!da lambat g keje nih!adooi kau nih.bangun bangun.." hahha tersentap aku :))

haha,kelakar gile.aku sempat lagi tersenyum sebelum pegi mandi.pastu kena mara lagi; "dok berangan apa lagi,jalan la pegi mandi.lin lin." hahhaa,aku mandi pon tersengeh sengeh :)
bahagianye kalu mcm tuh kan :P

Wednesday, February 18, 2009

Munirah laaa


Seorang yg diam,tapi kalu dpt bercakap taknk berhenti,seorang yg gelak kuat,.dan kadang kadang tak mahu STOP.seorang yg baik (die menjaga hati semua org) yg penting tak kedekut;"xpe xpe.biar ____ bayar.xpe laa,kan lin dtg umah ____,biar____bayar :) "seorang yg very very nice,cakap lembut je;like ths "lin lin kamu da mkn.kamu kena mkn.kesihatan kena jaga" hahaa,seorang yg selalu mmberi nasihat like "lin kamu jgn sedih,nad buat mcm tu sbb die syg kamu,die taknk kamu sedih".seorang kakak yg mengambil berat;seperti ini"kamu kena nasihat die,alia tu ada kamu je.kamu la tempat die mengadu" dan paling tak penting die syg sebuah persahabatan :) dan die syg sgt terhadap seorang insan bernama yana, (kau untung weyh!)


insan ini di gelar kakya.selalu gak share benda gan die.haha.tah la die ni pelik sikit nak bg tahu org nye mcm ane.semua die akan pendam demi menjaga ati org.bg die.kalu die sakit takpe.jgn org lain rase sakit tu,unfair laa kan.kdg2 jadi mangsa pihak2 yg berkenaan,F#$*&%@ la korang!!xnampak ke die bukan main baik lagi *yg aku nak emosional kenape?hehe:P apa pon kakya mmg best.rindu lor kat die :(


pesanan buat yana : kau jaga kakya aku oke.hahha.aku sayang kau!kite senasib kan.

ily muaaah :)

Tuesday, February 17, 2009

Tahu apa itu LAHANAT!

Lahanat itu ditujukan kepada PTPTN yg tak perihatin terhadap bekas pelajar mcm aku.sian betol,tunggu tunggu dan terus menunggu.mcm tunggu buah tak jatuh pon ade.orang lain da berseronok da..da nak abis da kot.aku tak dapat lagi merasa.haha.bukan aku sorang je tak dapat sebenarnye,ramai gak laa.syam,aina,ezy,fara jeng jeng,tira..bla bla bla..hehe.pe la masalahnye kan,nk bg bg je laa,ni tak!tangguh tangguh,penat tahu menunggu ni..sorry mara lebih plak,bukan apa emosi la.dari bulan berape aku dok menunggu,even da keje pon maw gak merase idup kaya.wah wah wah,hihii :D anywy,sabar je la cik lin oi,ni la dugaan sebenarnye! tapi kalu tak dapat mcm ane?? merana la aku gan syam,punah la semua harapan kami,hahaha.kesian kesian (:
Keje oke sahaja.berjalan dengan lancar.walaupon takde kawan.tapi best.sekurang kurangnye takde la mulut aku bergosip menambah dosa kan kana kan.haha.Family plak; atok sakit kuat.dari IJN transfer ke Hospital Serdang.arap semuanye akan kembali pulih :(
Mysayang :) oke oke sahaja,windu maw peluk kau laa!

Monday, February 16, 2009

Valentine sucks! hihi :D

Jap mula mula aku nak gelak.hahhaa :))
padan muka gan diri sendiri.nk gado sangat kan.sian je.sambut valentine pon lambat,tu pon nasib shah nak dtg :( no flower.no dinner.siannye :( ahha,but its oke.tak sambut pon takpe.aku oke la bengong! hihi
tapi yang aku buat aku jeles.mak aku plak dapat bunga,.haha.romantiknye.siap adaa ank patung lagi.wah wah,ini sudah lebih ni.muda mudi ni xdpt,die plak dapat.huuuhu :P takkesah laa.aku appy tgok ma appy.aku gan shah?ermm..oke laa.aku pon tak paham.biar je laa.berserah je la pada takdir.along cakap "yang lama itu tak semestinye bersatu" .kalu di pikirkan balik.aku setuju 99% ,hihi..
aku nak yang lama,xmaw yang baru :P

Friday, February 13, 2009

Menang kee?

Nasib baik pagi.kalu tak ada mengamuk aku.haha.nak tahu sbb apa?sbb tour de langkawi yg sengal tu.konon acara berbasikal.buat bukan main meriah ni.tapi menyusahkan org ramai.tutup jalan sana tutup jalan sini.sesuka ati je.bajet Malaysia ni jalan besar la.mangkuk betol.gara gara benda ala tuh.aku tersekat dlm kete sejam setangah.blh bayang kan tak.fu#* laa,target menang je kan.padahal hapak pon tarak.bukan nak kutuk negara sendiri tapi pk guna otak meh,buat la tempat yg luas,dataran ke.genting ke.ni kat tempat orang ramai lalu la nak buat.mne nak pegi keje..mne nak antar anak la.sengal tak.pilih plak hari berkerja,tak ke menyusahkan org.sakit ati betul laa.

Thursday, February 12, 2009

OMG what im doing!

mood : sad sad sad :(

im sorry b,sorry sorry sorry.
hope the chance still have :)
again again n again.puncanya?sapa lagi AKU laa.Omg,apa lagi aku nak dlm hubungan ni.i just want mohd shahrizan 5 years ago.please for our relation,please change urself b.nothing gonna change mylove for you.just you you i want share mylife.please understand wht i want :(
its oke lin.semua ni dugaan.bak kata jumanah 'just go with the flow oke".for me,life must go on.just berserah je laa lin oi.

Tuesday, February 10, 2009

:DD

1 - If you could change your name, what would it be?
i love my name :D
2 - Do you think your good looking?

nope
3 - Are you single or taken?

of course taken
4 - Are you happily single or taken?

both,hahha
5 - What's your favorite color?

now better black;kurus kurus :D
6 - Do you think the world is round or flat?

round la ngek!
7 - Spongebob or Patrick?
spongbobb laa
8 - Chuckie or Tommy?

both hahha
9 - Pooh or Eeyore?

Poohhh
10 - Black or White?

white white white
11 - Who is/are your best friends?

banyak,MOHD ISSAMMUDDIN SAYUTI :)
12 - Who is your enemy?

kau laah
13 - How would you describe yourself?

depends
14 - Who is your hero?

my daad kowt,abah sayangs :)
15 - Who was the last person you saw?

my mum :))
16 - Who was the last person you hugged?

my hearts,shahrizan <3
17 - Who was the last person you told you loved them?

Nadia Abdullah,my bestfrend
18 - Who is the person you miss most?

all myfrends at UNISEL(Alia,Lana,Kakya,Tira)
19 - What is one thing that brightens your day?

my systa,si mangkuk
20 - When was the last time you went on vacation?

lupe dow.haha
21 - Who was the last person to annoy you?
entah la.
22 - Against or for gay marriage?

-.-
23 - Bush or Kerry?

dua dua tak,gile zalim!
24 - Against or for abortion?

-.-
25 - When was the last time you cried?

semalam kowt
26 - Are you depressed?

nope
27 - When was the last time you were absolutely happy?

forgot :(
28 - Who was the last person you yelled at?

kau laah.haha
29 - Do you think your well liked?

nope
30 - Do you go to Talawanda?
ape tue ? takpenah dgr.haha


Note : aku sedih gile skrg.taw tahu nape.mungkin ni balasan atas perbuatan aku yang dulu.lin kau kena terima semua ni.Ini la yang dinamakan takdir.oke syg.lin kuatkan kan (da gile ke cakap sorang diri,hihi)

Friday, February 6, 2009

BANKER SAYAA

dlm musim kegawatan ekonomi,aku terpaksa la mencari banker banker yg blh sponsor aku.dan ini adalah orang nye.hehhe..sapa?mak aku la,cik Noni nama die.hehe.aku syg die sgt sgt kowt.walaupon die demand tinggi, aku blom gaji lagi die da bgth die nak RM20O.hahha.(byk plak gaji aku nak bg die sampai rm2o0) anak anak tak blh berkira katanye :)) aku iakan aje
so,terima kasih ye cik noni kerana sudi sponsor segala2nye start dari hari pertama saya berkeje sampai la sekarang,terima kasih sesangat.
she always says:
"aku tahu kau buat apa2 kat anak anak aku,aku cari kau sampai lubang cacing.biar aku masuk penjara tak pe.jangan berani aniaya anak aku!"
jaga jaga yea korang!

Thursday, February 5, 2009

Babak suspen

830 pagi

anis : lin pt da masuk (msg)

(yes yes.mmg best la this week,dlm kepala otak aku, shoping shoping shoping :)

aku pon suruh si syam g check.ye la aku kan berkeje,lagi pon aku malas nak turun cari ATM,hehe.die pon bersemangat ni.pegi la die naik bus,g kampung pandan dalam.then tetiba hp aku bebunyi

ring rong ring rong ring rong

syam : "lin takde pon,aku mcm nak nages je nih,huhu.mcm ane nie lin,kau tak pe laa,aku nih sesen pon xde."

aku : "sabarla syam,tadi pagi anish yg bgth aku.urmm.entah entah mmg takde kot"

syam : "ade la lin,dulu elly de ckp kat aku,die da abis belaja pon dpt.adoiii tensionnye"

(im sorry syam,aku mne taw ingt kan btol da masuk.aku ni da pegi bgth alia da.hehehe:) matila aku :p

Wednesday, February 4, 2009

L.O.V.E

apa definasi cinta bg kamu?bg aku,ia sgt sgt suci bukan sahaja utk sepasang kekasih.tetapi ia dimiliki setiap golongan.ibu bpk,nenek,atok,kakak,abg,adek,kucing,dan yang penting cinta terhadap Yang Maha Esa (: cinta itu dimiliki oleh setiap insan.so tak kira laa apa pon,selagi ia sesuatu yg hidup pasti wujudnye cinta,tapi ada jugk org kata cinta sampai ke mati,Tapi bagi aku:"mane ade sampai ke mati,da mati seksaan dalam kubur tu tgh tunggu,xde maknanye cinta cinta nih."hahahha.
tidak kira panas (ketiak da berpeluh peluh tue,hihi)

tidak kira sejuk sekali pon (padahal da mengigit,da tak kira demam da)


tidak kira la apa situasi sekali pon (ni mesti mat rempit nih,hehe)

jgn tak tahu,budk kecik pon tahu tentang cinta taw(kecik2 da pandai cium nih.sapa ajar nih? *&%#@)

tak kira apa jua colour sekali pon (kalu korang oke ke?hehe)

tidur bersama,bercium,sentiasa menemani walaupon kdg2 bergado,namun masih ada rasa cinta (hahhaa,aku tetiba jiwang karat plak!)

HARGAILAH PASANGAN ANDA :p

Tuesday, February 3, 2009

She says gud bye ;[


Die ckp die nak tinggalkan saya,die ckp die takkan lupe kan saya,die da janji.die ckp lagi die akan rindu saya.dan die cakap sape yang lupe each other akan didenda rm5.saya setuju sahaja.saya bgth die saya sedih,die kaata "jgn sedih,kesat air mata kau,aku nampak!".saya oke kan aja.



Ini pesanan untuk die: walaupon kau tak jauh,aku tahu semuanye akan berubah.aku just arap cicak tak melupakan tuannye.dan aku arap aku tak takut kat cicak lagi sbb kau :( nad,ko tc taw.makan makanan berkhasiat kalu tak ko sakit sape nak jaga kau.kite kawan selamanye oke ((:
die: Nadia Abdullah,
_______________________________________________
die comment ni di myspace :(

kepada cik lin/lynn/libra,penat aku tggu ym ko,mesti sbb ko tgh kemas brg2 nak balik keja kan,aku tk tahu bile ko akan baca cmmt aku nie. tp aku nk ko tahu akku g dftr esok. dr td aku nk bgtahu ko tp komcm tk dpt ym aku kan dr td.apa2 pun aku ttp akan ingat ko lah lynn obsess,obsess sentiasa..opps,ko bru je bls kt ym,ko mara2. ym mcm sial.hehe,perlu ke aku tulis semua nie.emm,lynn,aku nak bg ko satu pndpt walaupun aku tahu ko tak nak ikot nye kan kan.apakata ko ikot sham smbg balik.grade smpi degree lah nie..nnti ko bole keja bank ngan aku..keja bank ke yg ko nak?at least takdelah ko menangis nnti ko rindu aku. ko still ada peluang ko sambung lah lynn.gaji lage tggi mah kaloo degree.hehe.apa aku merepekkan. ko buzz aku lage.mmg ym nie mcm !@#$%,hahaha. ko ajar aku mencarutlah. so,ko pertimbangankan lah msg2 aku yg tak kejadaah nie sekadar nak mengcmmt je.and ini u2 kpada pembaca yg pandai2 bce cmmt linn nie walaupon dh hide.hai n selamat membaca ;]

dan saya reply ni :)

ha,yang pasal study tu.aku rase ko masih tak paham aku.urmm..tapi takpe la,bukan senang nak paham aku.tapi aku bgth ko lagi sekali la,kalu terpaksa aku ulang byk kali pon aku akan bgth ko.yang aku mmg tak berminat nak berlaja.aku bukan org yg suka berlaja nad.aku ambik diploma pon terpaksa.sbb bpk aku. ko ingat kan aku penah cite. xpela. ko keje la bank.sekurang2nye gaji ko lagi tinggi dan ko leh belanja aku kan kan :))

:((