Friday, February 20, 2009

Apabile org bercakap pasal bf aku..!

Hahhaa,tajuk da mcm gempakkan.sebenarnye bukan nak bergado pon.haha.saje je buat ayat mcm tu.menarik minat utk membaca la konon.hehhee :)) anywy,aku baru kenal gan sorang kawan ni.nama di CHA,umo baru 18,so skrg gah tunggu result SPM la,baek gak org nye.jumpe baru 2 kali,haha.bercakap dlm sejam je kowt.Mula mula tu,die nampak mcm sombong.tapi bile da bercakap gan die.oke la.layan kepala gak laa :P

Antara perbualan kami (:

CHA : leen leen bila mau jmpe ag ?leen jaga shah elok2 oke,dia baek sgt2 leen..shah da mcm abg tok cha n ayen..leen jgn la marah2 shah,cian dia taw.dia oke la..shah kan salu citer sal leen jee kat cha taw,tak penah pun tgk dia gatal2 dgn gurl lain kalo dia tak bwk leen.salu dia akan lepak dgn cha n ayen jee if dia tak bwk leen kua.leen jage ls elok2,shah sayang leen taw.dia salu ckp kat ayen...dia pun pesan kat ayen soh jage cha bek2.

AKU : thanks cha,tah la cha,leen pecaya kat die,die mmg tak jahat pompuan.i means die tak gatal gan pompuan (pemalu konon!).haha.die jahat benda lain.leen paham benda tu.ambik brg2 semua,mne leen penah mara.tanye la die.leen bg je,sbb leen tahu kite ni remaja nak cube semua.tapi sejak die dok jalan ipoh tu,leen rase lain je.tak sedap hati jee.every nite leen pk pasal die.apa die buat,die gan sapa.cha sendiri tahu keadaan umah aboy mcm ane kan.kwn kwn fyka ramai dtg,ramai gurl kuar masuk.kdg2 tido situ,mmg la takde kena mengena gan shah,tapi leen takut sesuatu akan jadi(kite tahu apa akan jadi cha,buatnye Jais ke,apa ke,takpon ngah xaxau tetiba terjadi benda benda %&^&*@# )leen takut benda tu laa.leen syg die.family leen pon kenal die.leen taknk nnti satu satu hal jadi,parents leen salahkan leen pilih org yg salah.sbb tu la slalu gado.leen tak salahkan fyka or aboy,mmg bukn salah dorang.dah mmg life dorang mcm tu,tapi.....tahlaa :(

CHA : cha paham leen , kalo cha kat tmpa leen pun cha pk cmtuh gak . tapi kalo leh elak kan la pk yg negetive,nk ikot kan cha dgn ayen nie yg mengadap muka 24jam pun ley gado..cha pk bkn2 gak,dia g class tuh..dlm class gatal ke,tah g class ke tak,mane taw ple da gatal sgt g kat pmpuan lain ke..cha lagi la leen,lg byk pk negetive dr leen..kesudahan cha xnk pk cmtuh cha wat la pAPe,kemas umah la,tido,tak pun cha tulis surat tok ayen,surat bunga2 cinta la kate kan . haha.atleast dpt tgk dia senyum cukup la , cha pun senyum gak , terus da tak pk .tapi kan leen , shah ok.sumpah,bkn nk backup shah.tapi ada 1 hari tuh cha dgn ayen blik club tido umah aboi kan .. shah mane join lepak2 bilik ni,dia wat hal dia je , bile panggil bru la nmpak batang idung dia,kalo tak dia berkurung jee kat blik..btol leen,lagi 1 cha respect shah kan,wlau ape pun dia wat o mcm mane terok pun dia xaxau dia xpenah lupa diri n name leen xpenah putus dri mulut dia.shah ada ckp dia ada krisi dgn leen,cha ckp la kat dia nape tak bwk leen,dia ckp bkn xnk tapi kalo bole dia xnk,dia xnk leen tgh dia xaxau n tunjuk contoh tak baek kat leen..susah taw nk dpt laki cmtuh.kalo cm situasi cha,ayen,aboi,eyka lain..ktrg ni secara azali da shott otak , laki bini tak btol , longkang n masyuk air . skrg org mayb tgk ktrg cpl tak betol , tapi satu mase t cha harap ktrg akan jadi contoh n telada pd org lain .. bia jadi org yg mmg btol2 jahat mula2 , sbb satu hari nnt dia akn jadi baik , tapi jgn la kite sebok baik kan dri , sb nnt kita jahat kita susah nk berhenti .sbb cha yakin sggt2 ayen leh brubah one day , ktrg akn hppy cm pasang lain yg da branak pinak tuh .

sweet je kan ayat dia :) aku lega sikit sebenarnye.
ini di cha & ayen *comel je kan kan


3 comments:

Ian said...

Saya suks blog ini.

bunga said...

huhu. -ve tu adatlah lynn. ;p
x lari kan. tp kite tetap syg kan?

gadis LIBRA said...

yelaa
:P

mekasih lalan