Friday, February 6, 2009

BANKER SAYAA

dlm musim kegawatan ekonomi,aku terpaksa la mencari banker banker yg blh sponsor aku.dan ini adalah orang nye.hehhe..sapa?mak aku la,cik Noni nama die.hehe.aku syg die sgt sgt kowt.walaupon die demand tinggi, aku blom gaji lagi die da bgth die nak RM20O.hahha.(byk plak gaji aku nak bg die sampai rm2o0) anak anak tak blh berkira katanye :)) aku iakan aje
so,terima kasih ye cik noni kerana sudi sponsor segala2nye start dari hari pertama saya berkeje sampai la sekarang,terima kasih sesangat.
she always says:
"aku tahu kau buat apa2 kat anak anak aku,aku cari kau sampai lubang cacing.biar aku masuk penjara tak pe.jangan berani aniaya anak aku!"
jaga jaga yea korang!

No comments: