Tuesday, February 24, 2009

Kawan kau,Kawan aku,Kawan aku,Kawan kau=Kawan kite berdua laa :)

Pagi pagi je aku sampai.terus aku dpt tahu,bos aku tak masuk office lagi.may b next weeks,baru balik Malaysia,so tentu la aku appy kan :)) then aku pon bersemangat la online.keje aku mmg takde keje lain selain online kalu bos takde.hehe.siasat sane.siasat sini.Terlihat plak,picture baru kat profile cha,haha.tahu sape?haha.qishi,*ex-gf ayam* :P gile laa,kecik dowh dunia nie.even aku tak rapat sgt gan qishi tu,but kiterog still member :) tu takpe lagi.siasat punye siasat lagi,de sorang kwn dlm myspace ni,nickname die Faa,tapi aku gan die aku engkao je.selalu comment gan die.mmg agak rapat la kat ms ni even tak penah jumpe,umah die pon sekitar umah aku je *die yg cakap,hihi.blh plak kakak die tu,kawan aku punye ex-gf (paham ke?pening kan kan;) kawan aku tu,Megat Zulfadhli Nor,dok keramat dulu.kiterorg satu blok.then jenny ni gf die.paham?tapi sekarang da takde apa apa laa.padhli tu pon da de gf lain kowt.urmm..kelakar tak?dulu aku penah gak.tgok dorang dating dating.syok jee :) mase tu aku kecik lagi,form 1,form 2 mcm tu laa kalu tak silap.ape pon mmg


kelakar,DUNIA DUNIA,kecik sungguh kau rupenya :)

kawan rupa nya :D *kawan mell jugk









adik beradik rupa nya :D

No comments: