Wednesday, February 18, 2009

Munirah laaa


Seorang yg diam,tapi kalu dpt bercakap taknk berhenti,seorang yg gelak kuat,.dan kadang kadang tak mahu STOP.seorang yg baik (die menjaga hati semua org) yg penting tak kedekut;"xpe xpe.biar ____ bayar.xpe laa,kan lin dtg umah ____,biar____bayar :) "seorang yg very very nice,cakap lembut je;like ths "lin lin kamu da mkn.kamu kena mkn.kesihatan kena jaga" hahaa,seorang yg selalu mmberi nasihat like "lin kamu jgn sedih,nad buat mcm tu sbb die syg kamu,die taknk kamu sedih".seorang kakak yg mengambil berat;seperti ini"kamu kena nasihat die,alia tu ada kamu je.kamu la tempat die mengadu" dan paling tak penting die syg sebuah persahabatan :) dan die syg sgt terhadap seorang insan bernama yana, (kau untung weyh!)


insan ini di gelar kakya.selalu gak share benda gan die.haha.tah la die ni pelik sikit nak bg tahu org nye mcm ane.semua die akan pendam demi menjaga ati org.bg die.kalu die sakit takpe.jgn org lain rase sakit tu,unfair laa kan.kdg2 jadi mangsa pihak2 yg berkenaan,F#$*&%@ la korang!!xnampak ke die bukan main baik lagi *yg aku nak emosional kenape?hehe:P apa pon kakya mmg best.rindu lor kat die :(


pesanan buat yana : kau jaga kakya aku oke.hahha.aku sayang kau!kite senasib kan.

ily muaaah :)

No comments: