Monday, February 23, 2009

Semalam itu indah :P

Macam mne nak start yea;oke mcm nih.pada permulaan gado yg amat teruk.dan akhirnya kembali senyum (mcm lagu izwan pilus plak) hihi :D tahla.xtaw cerita panjang,kesimpulannye 1 saja.apa kau buat kat org.dan sekarang kau akan rase.ini Karma namanye :( nak menyesal tak guna,just ambik je balasan yg telah disediakan :(( ohh sedihnye. but is oke.redah je laa,nasib semuanye dpt di settle kan dgn cara yg baik,aman dan damai,thanks bee :)) dua dua dah sedar kesilapan masing masing,dan berjanji akan berubah demi menjaga hubungan ini :*) sapa yg nak bergado kan.pasti nak bahagia.tapi semua tu bukan kehendak aku.mungkin aku sedang diduga,sedang diuji :O ,senyum je laa aku mampu :)..bee,thanks sgt sbb phm keadaan saya,maaf andai saya tidak menjadi yg terbaek.hahaa.(ayat mahu jiwang,biar laa!sekali sekali kankan:) down gile waktu nih,kawan kawan jauh.kalu dok ampang kan senang.urmm..takpe,motor da nak kat keluar.senang la nanti (aku bukan minah rempit la bodoh,aku just tak mampu nak pakai kete jee ;) hahaha..kawan kawan,aku rindu korang doh,seriuslly :( please jgn lupe aku!
alia liyana rosli;rindu nak dgr cerita karut mengarut ko.hahaa.walaupon kdg kdg pening aku memikirkannye.hahhaa :)

No comments: