Wednesday, February 25, 2009

Rambut ohh Rambut :O

woooooahhh...

wooooaaahhh..

woooooooaahh..

:((




kesian kesian.rambut aku telah digunting oleh mereka yg tak professional.tu laa gatal sgt nak mencuba.haha.tapi tak pe,aku da sahut cabaran juju.hey jumanah,ingat tak dulu ko de ckp "lin ko kena cube.tak cube tak tahu.confident la cikit"..urmm,aku gah cube la nih.last last mcm lahaaa.Eh,tak cite lagi yea.mcm ni konon konon nak ubah gaya rambut suruh la Cik noni guntingkan.leh kurang mcm ni la perbualan kami anak beranak :P

aku: ma,elok elok maa.jgn pendek sgt.adooi.wisau btol laa (ati da dup dap dup dap!)

ma: ha,tahu la,kau dok diam je laa. (tangan mengigil gigil nih.mata terkelip kelip.ermm)

aku: jap jap.ma ingt taw.atas kening.lin tak confident ni.da la ma tak nampak.adooi

ma: nak potong ke tak nak.(konon konon nak mara :)

aku: oke oke
-selesai-

Buka je mata:ohhhh tidaaaaak!!! ;( mcm nak menangis pon ada.mcm nak gelak kuat kuat pon ada.gile korang tahu.oke mmg da oke da.tapi pendeeeek sgt :( menyesal aku potong.seriuslly down gile aku time tu..then konon konon nak pujuk aku
ma says: nnti panjang laa.ko nak sedih mcm rambut tak tumbuh tumbuh :(