Thursday, March 26, 2009

Earth hour in Malaysia !

weyh,pakcik makcik.atok nenek.budk budk oi.mak timah.mak bedah.senah.dan semua laah yg ada.mari ke mari.cerita terhangat nih.sana sini org becakap pasal benda alah ni.sini menyebut,sane memekak.adoi..bingit telinga ni.oke oke.meh laah cite cikit.haha :) Earth hour in Malaysia ni org cakap tentang bumi laah kan.nak menyelamatkan bumi lah,lapisan ozon nipis la.negara kite panaslaah,yg paling huru hara bile org ckp,negara nak berjimat sebenarnya.haha.tak logik langsung.Dan bagi aku takkesah laah apa pon tujuannya,yang pastinye tentu ada sebab yg terbaek kan, lagi pon sejam jee. tapiii..dalam masa sejam tu pecaya tak semua blh terjadi.sebarang kemungkinan kan.haha :) aku taknk comment byk, kang blog ni kena saman plak.so blh pk sendiri.apa pon aku akan support benda ni :DD Sooo,apa lagi! ingat laah 28th Mac 2o09 start 830pm-930pm tutup laah semua lampu lampu yg ade.kalu nak lagi bagus.tutup semua.haha :D menjimatkan ! jgn lupe yea.support laah benda nih supaya bumi kite selamat :)

note : nak tahu pe plan aku.nak naek genting pastu nak tgok keadaan Malaysia gelap.tapi nampak ke?haha :DD

1 comment:

didi solero said...

time tu aku ajak famly aku clubbing kt umah.
best uh gelap gelap gelek smbil dgr dangdut.
wakakaka