Friday, March 27, 2009

ingat aku nak sangat ke?

Apa perasaan bile seorg kwn baek memarah anda.hanye disebabkan anda call bf die? mcm bodoh kan!! ke mcm biase je.arghh..gi lantaklaah gan perasaan korang.yg aku tahu aku bengang,.sbb die mara mara.apa masalah kau.aku niat aku baek kot.nak ajak g tgok wayang.ok fine,aku salah sbb call bf kau.tapi takkan sbb tu ko nak mara??! kalu aku ajak bf kau.dah tentu tentu aku nak ko ikot sekali kan.da tentu tentu ko gf die.dan die akan bawak ko.adoi..benda simple laah weyh.idup da lama,pikir laah.aku pon de bf ko bukan tak tahu.takkan aku nak ajak bf ko kuar tgok wayang.actually aku tak mara sgt.sbb aku kenal ko da lama.dari sekolah lagi.tapi aku kecik ati laah weyh.seriuslly aku sakit.tah apa sgt la salah aku..die ke sorang kwn baek leh ckp mcm ni "nape tak call hazel,nape call apit?nape dari pagi tadi tak call hazel.korang tahu azel kat umah kan.apa korang buat nih.nape buat mcm nih." langsung tak bg aku explain.aku nak terangkan benda sebenar je. "dah la korang.korang tahu azel takde duit.korang ajak apit.apit tak cakap apa apa pon" masalahnye.aku dah ckp gan apit kot ajak ko.adoi.susahlaah mcm nih.urm...! azel please la.kembangkan sikit otak ko.aku takde niat lain :(( then malam tadi, apit msg ;A'kum,lin mrh apit ke..sory r!!apit btl2 xsangka bleh jd mcm ni..apit rs brsalah lak! hazel 2 sebenarnye salah paham je hr 2 nnti2 die ok la..lin mrh sgt ke!! Aku pon mls nak comment apa apa.just ckp.aku mls nak join celebrate bufday azel.sbb aku de plan gan shah.

sorry hazel :(

No comments: