Monday, March 30, 2009

Pavi laah skrg??!


apa la agaknye tajuk bengong aku nih kan.haha :)) actually PAVILION ,dulu aku rase mcm bosan je g bangunan kedabak besar ni.da ape hebat sgt pon aku tak tahu.haha.but now.aku baru sedar yg Pavilion ni best.haha :D tak best sgt tapi okey lah.asal pegi je.de je kwn ,haha.mcm center point tok jumpe member lama laah. dan kali ni aku jumpe dgn...kakya dan yaana.ouch..miss u gal :P . Movie this week urm,TALENTIME .gile best koot.haha.kalu ditanye berape bintang tok movie tu, aku nak bg semua bintang bintang kat langit tu.haha,boleh? Yasmin Ahmad ternyata ko mmg hebat!! Si mia je mcm tak paham jalan cerita ni.ye laah.org gelak die blh tanye aku plak soalan bodo "lin nape korang gelak?" *muka pelik ,mesti lah sebab kelakar kan.haha :D mia mia.





____________________________________________________________


(Sabtu) Earth hour in Malaysia.tak jadi la pegi genting.sian kan.haha.tapi takpelah.kire aku menyambut jugak taw.melepak kat KLCC,saksikan.lampu di buka.canteknye.da mcm sambut hari kemerdekaan da aku tgok.gile ramai org kot.yg couple la.family lah.haha :DD anyway,Happy birthday hazelinak ,ala biar la benda da lepas.aku okey je.aku kan suka memaafkan org.haha.we all celebrate bufday hazel kat naili's sentul.weyh.gile fun dow.even tak ramai.but best lor..afiq,mia,syam,azel,apit,aku n my bie :) dengan tempat yg sempurna.mmg lengkap la celebration kiteorg, and hazel hope ko suka kasut tu :)) korang korang patut cube taw pegi tempat nih.haha :P Selamat Mencuba !




2 comments:

didi solero said...

aku pown nk tgk talentime!!
huhuh

gadis LIBRA said...

pegi la kalu berani.haha