Friday, March 6, 2009

Stress !

Hari ni mood aku mmg tak berape nak baek.da la tak sehat.tambah plak de org bg aku sakit ati.arghh...stress stress.leh paham tak.de org suruh aku buat benda yg aku tak minat nak buat (jgn tanye apa sbb aku tahu korang pasti gelak tergoleng goleng :) tapi seriuslly,aku mmg stress skrg! wtf! nak paksa aku.da aku taknk kan.pleasee la weyh.kubur lain lain kowt! suka hati aku la nak ke taknk ke.takpayah la nak paksa.kau nak pegi?pegi la.aku tak halang kowt.silakan.....kepala otak aku tak pikir lain da ni.pikir nak berhenti keje je.ko ingat aku main main ke?!! mmg niat sgt baik.murni.tapi ni bukan cara yg betul.ni memaksa nama nye.bukan dgn kerelaan individu tersebut.pls la jgn paksa benda yg aku tak suka.aku pon seperti insan lain gak .adoooi .pk yg mne takperlu je laaa.bukan buat ikot kata hati jee ,serius hati aku sakit ati nih!
*Jue kalu ko kat tempat aku mcm mne weyh.cukupla.kena paksa kat unisel dulu kan!

4 comments:

Jumanah said...

Weyh kau mesti kena mengaji kan? Wahahaha... kat unisel lagi mcm haram! Nak masuk club bersukan pun kena mengaji dulu tgk past ke tak. Gila tak boleh blah.

gadis LIBRA said...

bagusla.kalu ko tahu juju oi.
sial!

Jumanah said...

Hahaha, itu tandanye.. die nak suruh kita bertaubat weyh.

gadis LIBRA said...

haha.mungkin la kot.tapi bukan mcm ni ju cara nye.sorang sorang kot ju.depan semua org :(