Monday, March 16, 2009

Welcome Home :P

mcm pegi jauh je kan aku,padahal melaka je.biarlaah!! hihi:D
firstday : ala penat gile kot.ye la balik keje je ambik 2 bedah kat ampang tu.terus pegi.nasib b da siap sedia da :) sampai je perhentian nilai,makan makan .teruskan perjalanan kembali.alhamdulilah perjalanan lancar,tak sesat pon.haha :)) xde apa yg best pon.cik noni hanya memperkenalkan anak anak die kat staff office die.shah? dlm bilik. secondday : sama la,pagi da bangun.breakfast la konon.nasiblaa.makan lazat lazat.bebaloi la jugk bangun pagi.tengahari tu de aktiviti sukan.aku menghasut ma supaya tak yah pegi.haha "takpayahla ma.anak mak semua da besar besar.setakat acara lompat dlm guni,bawa bola dlm sudu,tiup belon la.baik takyah malu je :P kan long,baik kite g shopping je.melaka murah taw" yg si along gan angah mengia kan aja.mak aku pon.ok ok.haha :)) thirdday : b4 balik de laah acara tangkap menangkap gambar.konon konon aku la paling over.haha.obsess bergambar la kata kan.haha.gemuk lahh,semua tak cantek!! :( sakitnye hati.tapi still de yg cantek :) tengahari mcm tu,bertolak balik KL.kesimpulannya.appy lahh,kali ni tak gado pon gan b.semua sbb ma ade.kalu die starting nak gado.aku kena mcm control cikit la.haha.pelakon berbakat taw kiteorg.hahaha :D pandai bby!


2 comments:

didi solero said...

wakaka
ak balek kg pn x seEXCITED ko
kg ak kt melaka kot
bgs karangan ko
ak bg 101% je

gadis LIBRA said...

haha.ye kew wey.melaka best do.
:DD tak mcm dulu.serius.