Saturday, April 11, 2009

Lepaking!

oh..lambatnye bangun.ni semua gara gara semalam la ni.pkul 6 lagi baru balik.gilee oo.mula mula g mkn steak kat kg baru.ala kat The Ship tu .nyum nyum.mmg gile kenyang.haha.tambah plak borak sambik gosip.ths time tok aku belanja dorang.da keje plak.haha :) then lepak NZ wangsa maju.sakan makan kuaci.sampai lengguh mulut.pastu g Pavilion.dan akhir sekali Dataran :) buat apa?bergambar laah.bukan senang nak jumpe dua diva nih.haha.gile ngantok.nasib nad ada.kalu tak mmg sampai ke petang la aku tido.haha.for K,thanx dtg kl semlm.gile gak ko dtg mlm mlm dari Unisel ,apa pon hope semua nye back to normal yaa.




NOON-Lepaking di Pavi.haha.jumpe separuh dari team obsess.caya tak.haha :DD urm,ok la.seronok! ilang rindu di hati,even de sedikit masalah.tapi takde effect apa apa pon.haha :D dan sempat snap picture dalam box kat bb.so sweet kan weyh! aku kalu leh nak buat byk byk.haha :) n ths first time jumpe sorang budk obsess,she name is RARA .oke laah.haha :D




MALAM-Rumah Damia.de bufday party kika.comel je die.pakai gaun.haha :) sekali gus mia n jihan.nama pon kembar!! pakai baju same lagi.haha :D babe.korang lawaaa mlm tuh :) Agak ramai la time tu,sebenarnya ari isnin.tapi celebrate awal.xpelaa kan.haha :)) even da penat gile ,tapi ku gagahkan jua ke rumah die.kalu aku terus balik mmg terus ke alam tido la kan.haha :D Mase tu jumpe la,kwn kolej mia.yg selama ni dgr cerita je.haha.si Leha n si Eda :) best,kepala gile!

4 comments:

N a d i a said...

bestt giler,tak sangka bole jumpe semua org x)ish ish,sedih sedih.

gadis LIBRA said...

:D kan kan.

bunga said...

haha,knp aku x de! ;(

gadis LIBRA said...

ko team lain la syg :) so nnti kite kuar yea.haha