Wednesday, April 8, 2009

ohh.salah yea?

Pas kejadian tu.aku,mak,along,angah lepak lepak la kat jusco wangsa maju.mcm biase along kalu pilih kasut mmg lama gile kan.so aku gan angah gerak dulu la memilih pilihan masing masing.so mase ngah pilih pilih de laa mcm salesman panggil nak offer ogawa product laa.

he : kak.kak.de kreadit card tak?

she : takde la bang.kiteorg miskin.haha *bengong ngah

he : ok ok

pastu mase ngah try try tu.mak col "lin dtg sini jap.sebelah seed ni"

aku pon beria ria la dtg cepat.ingat ade apa apa belaku ke kan..

ma : lin kenal kan anak angkat mak.boboy.

he : laa.die ni ke.tadi saya da tegur da ma.sombong anak anak ma nih.

:))

aku: sapa ni makk?

along : ala ko lupe ke lin.yg dulu dulu kat kemaman tu.yg selalu mkn ikan jebong.mse tu ko kecik lagi..ingat tak?

aku :urmm...ok ok.tapi mcm lain je..biar btol..haha.kelakarla.dulu selalu bwk die g taman main kat padang ingat tak.hahahaha. :DD


along: dulu budk budk.ni da besar hensem laah.die dok singapura ni baru dtg kl.

aku : owh,dok mnee?

he : cheras je.umah bujang..

aku :oo.dulu lin sekolah pandan jaya.tahu?

he :ooooo..taktahu. *sengal.



Angah da buat muka blur.then borak punye borak punye borak.mase nak pegi da tu.die salam mak cium tangan,pelik je aku tengok.mak plak nak buat muka sedih je.adoi..urm pastu.tetiba along cakap "lin lin.mak tipu ko.budk tu mak baru kenal".

Aku mcm tak paham..! motif? mak mak..lawak ke semua nih.adoi..

2 comments:

didi solero said...

wahahah
aku ske mak ko
gle klaka
wahaha

gadis LIBRA said...

byk la kau.
haha.
:P