Wednesday, April 8, 2009

Aku kena Ragut,Weyh ?!

Kepada peragut peragut diluar sane yg berperangai mcm binatang,arap sangat sangat korang bertaubat sebelom terlambat yea.jgn nak biadap mcm lahanat sangat blh tak?!.sesuka hati nak ambik hak org lain.nak ambik benda yg bukan hak kau! tak malu ke?! berusaha la beli sendiri.kau tu de tulang 4 kerat Allah bg,manfaatkan laaah!

Semalam konon nye,mase aku pegi danau kota.naek la moto ngan kakak aku.mak aku plak follow dari belakang naek kete dengan along.dalam leka leka beborak,blh plak de moto himpit aku,terus nak tarik beg duit aku.aku dengan gagah perkasa nye berebut laaa.gile kau.mcm mcm dlm tu kot.takkan percuma aku nak bg die.sial laa kan..mmg ikot kan hati nak je aku maki hamun die.tapi tak tekeluar plak.yg menambahkan geram aku.leh plak de satu lagi moto himpit sebelah kanaan.kaum die gak laa.lepas die tak dpt nak ragut tu blh plak die buat isyarat tangan kat kwn die mengatakan tak dpt.sial tak weyh!bangsat dow manusia mcm tuh..bangsa sendiri tuh.Apa pon aku bersyukur sgt,sebb semua nye selamat.aku ucapkan tahniah kat ANGAH,yang sungguh cekap mengawal situasi mcm tu.haha.gile rempit la kau ngah.hahaha :DD bayangkan laa.dihimpit 2 motor kot.Angah kata "ikotkan hanti mmg aku nak tendang je motor die.bodo punye peragut baru nak belaja meragut ke.bwk moto pon mcm kura kura.nasib la de kaum die sebelah lagi himpit.kalu tak nahas lah."haha.Lepas je kejadian tu,aku da start mengigil da.gile ke tak gerun.sakit hati plak tambah tambah.mak oi..sakit je hati.fuck laa kepada PERAGUT2 MALAYSIA.

Moral of story : makcik makcik.kakak kakak.adik adik.dan semua laah.berhati hati semasa di jalan raya,peragut ni bukan dorang pk de duit ke tak.berharga ke tak.yg penting matlamat dorang hanya satu,meragut.de duit takde belakang kire.Ingat!apa yg paling penting skrg nyawa kita sendiri.

2 comments:

didi solero said...

wahahaha
aku lebih suke cite ni dr tau ko kena ragut.
wahahha

gadis LIBRA said...

siot je minah ni taw!
:D thanks anywy.rajin ko kan.haha