Thursday, April 9, 2009

she is DRAMAQUEEN

Alia alia.de ko bwk masalah.takde ko rindu plak ngan masalah masalah ko.haha.even 5 jam jumpe pon rase mcm byk lagi nak gosip.ahaha.belom masuk nad lagi, yang penting aku da pulangkan pendrive die.ahaha :D ,sorry alia lama sangat aku pegang.mula mula jumpe kat mid.makan makan.jalan jalan.then konon nak g danau kota.tapi mcm awal lagi je time tuh.so lepak dulu la kat Titiwangsa.walaupon da tak de eye on malaysia.haha :DD,agak agak da bosan gerak plak g danau kota.aku ni mcm tak keje je bejalan ke sane ke mari.haha :)) biarla bukan selalu pon minah kedah ni nak dtg Kl.relax sudah.haha :P Sempat lagi plak 3g ngan nad,tengah mkn ngan Cik Zul/Ajoy/Orcas.hehe :O Nad aku rindu kau jugk laa syg,pe maw jeles.sepak kang.muah muah.ily nad :( Apa pon hebat laa.da lama tak jumpe minah ketot nih.haha.miss u babe ! :(




Note : jgn tangye nape aku gelap.haha.sbb aku tak pakai make up mcm die.haha :DD

4 comments:

bunga said...

gelap2 pon. kite tetap cantik oke syg :P

gadis LIBRA said...

haha.kite ke?adooi.haha.aku je oke.ko puteh.lalalla.

N a d i a said...

gilerrr puteh,awat hang?nak dapat seri pengantin ka aliya,hahah x)

gadis LIBRA said...

mungkin la kot.tahu je nad nih.haha :D