Monday, April 20, 2009

Unisel,bj

Nampaknye semua masih mcm dulu,panas panas panas.haha.tapi masih ada yg berubah laa.urmm.jalan semakin rata,kedai makan semakin kreative,dan students nye makin poyo! haha :) kecoh sial,semua nak bajet howt plak.tgok org mcm tak makan sebulan.kalu lapar ckp la.leh aku bg rase kaki aku ni.da lama tak tapak org! Apa pon mmg rindu semua kenangan yang ada,sampai je Unisel jumpe erin ngan tiera,erghh.stress dow,semua da kurus!! haha :) Penat mmg takyah ckp la kan.balik keje je bertolak ke Unisel,but semua plan lari bile syam ajak g mkn kat Shah Alam ngan geng nok nok.aku? OK aja laah.haha :)) Biase la bile da jumpe kaum kerabat mmg tak leh nak tido kan.mulut terase mcm sedang mkan kuaci je.haha.bercakap tanpa henti laa,apa lagi..bestnye mlm tu.sampai pkul 4 pagi .NON-STOP! mcm la da zaman tak jumpe.hehee :D Keesokkan hari nye,penuh bersemangat nak settle kan transkrip. pinjam kete mama *lelaki okey* so kena la pegi blok lelaki.Ok r u ready guys,haha :) Tetiba..BAAAAANG! OMG..kete myvi kemik.remuk.hancus.mampus! :( bayar la apa maw tunggu lagi ,jangan nak salah kan sapa sapa.masing masing de salah.okeyh.da da.byr byr! enough!

Lepas settle je semua nye di bengkel,tgok jam.mmg tak sempat nak buat transkrip.terpaksa la tunggu lepas sembahyang jumaat.Pkul 2 la jawapnye,sempat la aku mandi.tahu je la keadaan unisel yg sejuk tu kan.kalu tak berpeluh mmg tak sah! aku sebenarnya da malas sgt sgt nak settle kan transkrip.takde mood kot!! tapi pk balik,bile lagi aku nak settle kan.dah la susah nak dpt cuti.so better la aku buat je.siap tak siap belakang kire.janji aku da cube.So,lepas je sembahyang jumaat pinjam moto kakya *thanks kakya*,terpaksa la buat 2 trip.mula mula bawa Nad,then ambik syam dan AKHIRNYA SELESAI JUA,caya tak?!! betul..siap ! haha.aku pon mcm tak caaya tapi ini la kenyataan nye.TRANSKRIP siap dlm mase SETENGAH HARI :DD happy nyee!!

*Pemandu terpaksa dirahsiakan :)

2 comments:

DiDi said...

aku pon terasa nk mkn kuaci laa
bolee tak?
ahahah;p

gadis LIBRA said...

mkn la bedah.sengal! huhu