Monday, May 25, 2009

fucking day !

TAKDE MOOD ! Ilang pegi mane tah .mls nak cari.mls nak cite.mls semua nye.tapi kalu tak cite, jadi beban plak kat aku kan . Plsss . nape jadi mcm nih ! NAD BUANG BLOG ? KEY,TAK BALIK MALAYSIA DAH .IC AKU ILANG,DAN PAMPASAN LESAP ! Shiaaaaal betul la . Yang nad , nape buang tak bgth .sedihla.ko kan tok guru aku .alih ko plak yg buang . Yang key ni ,tak nk balik sini da.ala tekilan nye aku.da la mase last die pegi tu aku tak jumpe die.aku kat genting kot.kalu tak ?! leh antar kat KLIA , tapi die bgth pon last minute. Hope semua nye,tak seperti yg dirancangkan.haha ! jahatnye aku. Tapi seriuslly la. mcm takde mood.kalu buat calculation aku rase bulan ni paling byk benda BODOH datang dlm hidup aku ! Dengan kes IC lagi , ADOOOOOI AI ,lin lin lin lin lin lin lin .

Anyway,tak terlambat kot.kalu aku nak ucapkan TAHNIAH/CONGRAT ! kat budak budak Unisel yg da dapat result last week . Alhamdulilah, semua lepas kot.hehe !

No comments: