Monday, May 4, 2009

Genting Highlands

Rasenye lama sudah aku tak tulis blog kan.rindu nye nak menaip.haha :) kini aku busy sikit dgn sedikit business.de la kecik kecik la.baru nak starting.so mcm taknk la cite lagi.haha :DD nnti da maju.dan cukup bersedia baru aku akan cite kan utk keterangan lanjutnye yea..JUMAAT lepas,cuti .HARI BURUH laah.tak tahu ke?apa lagi.bangun lambat la.selagi matahari tak menyinari diri.aku mmg tak bangun.haha :D petang tu lepak kat ampang point.ala apa lagi kalu tak jumpe Dato Syam kan.haha,Datin Mia pon de bersama PA die (ida skrg! ahaha :) .Biase la kalu ahli persatuan da berkumpul.mmg sampai ke pagi la dok melepak.de je plan .de je gossip.de je benda nak merepek merapu.haha :DD


SABTU,holiday time..haha :) GENTING laggi...haha,takla bosan.biase biase je.haha .okela,ABOY.FIKA.MAMAN.LILY.BOBOY.ABG? ngan gf die.Pegi mne?biase la kalu ngan dorang mne lagi kan.haha :D mls nak sebut!! haha. Baru dapat gaji.dah melabur .haha :) tapi takpela.sekali sekala.kan b :] Tapi kan Apartment Ria yg kiteorg lepak tu mcm scary je weyh.gile seram.nasib la dok sebilik ngan maman n lily sekali . haha

Tetiba teringat plak pada mereka yg berada di Unisel,last week dorang kat unisel kot.da abis study da.bestnye.tinggal nak tunggu konvo bersama je kan kan.Congrat kat Lyana.Kakya.Aina.Sha.Alia kecik.Alia Panjang :) Fatin.Ila.dan sapa sapa la yg last sem.HAHA.

2 comments:

bunga said...

syg.haha. aku jumpe antu yg bersame ko tuh.. ahhaha

gadis LIBRA said...

ye kew .maknanye kite g mase yg sama la.kan kan :DD