Monday, May 4, 2009

Jangan Pilih Jalan Hitam !


Bohsia !!

Lepas je turun dari genting semlm,terus kuar ngan mia and afiq.Seperti biase la.Movie Movie Movie. Sementara menunggu tiket pkul 9.45 pm,sempat la pegi makan dulu ngan dorang.haha :DD Berapa bintang?? 3 Bintang cukup kot.sbb bg aku cite ni takhebat mne pon.even byk aksi aksi panas but still tak meletooop! haha.tapi takpela.not too bad laa.okeyh sikit sikit je,mcm tak ikhlas je kan.haha :) apa yg paling menarik dlm cite ni aku rase,lagu die.Tajuk : Cik Adik . Penyanyi : James Baum, Doul dan Hani.mmg best la lagu die.ayat pon blh tahan :D Before balik,sempat lagi bergambar ngan yaya :P kan best kalu mcm ni je rutin aku.enjoy! :))

2 comments:

DiDi said...

perlu ke bg bintang weh?
ahahaha

gadis LIBRA said...

perlu la.aku pon nak gak jadi pengkritik.haha :P