Tuesday, June 30, 2009

Kejap je ....

Kejap je dah nak dekat bulan puasa ; dah ganti ke belom ?

Kejap je dah nak abis bulan june, nak masuk plak bulan julai ; dah capai ke matlamat bulan nih ?

Kejap je dah gaji ; tak lama lagi abis la tuh :)

Kejap je Michael Jackson dah pergi meninggalkan kite semua ;tapi masih tak tanam tanam lagi :)

Kejap je mencipta dosa; tapi tah bile bile nak bertaubat ! tahu takpe :)

Kejap je semua dah berubah ; diri sendiri berubah? taknampak ! :)

Kejap je minta maaf ,menyesali perbuatan anddd esok buat balik !

Kejap je aku merindui ; lantas menangis . FUHHHHhhh.. LEGA :)

APA LAGI ;)

Kejap je merasa kehilangan ; tapi diganti kan yang baru . thanks kawan :)

Kejap je merasa happy; tapi diberi suntikan kesesalan . Ujian nama nye !

Kejap je merasa apa itu kehidupan ; teringat pulak akan kematian .

Kejap je membuat org berasa bahagia; diri sendiri ? berduka .

Kejap je membuat org derita ; kau akan dpt balasan . padan muka !

Dan apa yang pasti :

Sekejap kite pergi mengadap Ilahi , mane mungkin kite kembali lagi :( Aku sayang akan kehidupan aku . Alhamdulillah :D



Semua yang berlaku sebenarnye terlalu pantas, terlalu cepat , dan paling senang tok di perkatakan " KEJAP JE " .Tapi sapa aku tok complain semua nih kan ! haha . Lin lin kenape post kamu kali ni lain je kakya tengok ? kamu okeyh kan kan :) hahahaha ! Ayat kakya :) Okayh laa.

Monday, June 29, 2009

Minggu Kebosanan !

but still happy when i meet some of my lovely frends ! :)


Sorry to Alya : takdpt dtg wedding tu :(


Friday, June 26, 2009

ByeBye Michael Jackson .

Hari ni dunia di kejutkan dengan kematian King Pop kesayangan semua orang , aku ? tak kot. tak minat sangat la. Tapi turut bersimpati la atas pemergiaan nye :( Die dikatakan diserang sakit jatuh ,kesian betul la kan umo baru 50 tahun . Macam bapak aku la ade sakit jantung tapi taknak makan ubat . Abah nak kena babab nih !! hehe :) Apa yang menyedihkan sekali tahu tak, aku dgr hot fm pagi tadi , dorang kata si MJ ni nak buat konsert julai ni . Tak sempat laah hajat die :( Tambah la kesian . Apa pon semua telah ditentu kan . Apa yang menarik minat aku adalah , picture ni . Aku ambik dari satu website ;

Nilai la sendiri ; Selamat tinggal Michael Jackson . Damailah didunia baru !

Wednesday, June 24, 2009

Jejak Kasih .

Suasana bosan hari ini, nasib la de kwn kwn teman chat ngan aku . Kalu tak leh mati akal aku kat office nih . hehe ! Mula mula kakya , pastu alia , pastu aina , pastu kakya balik , pastu adib . pastu ? takde dah kot. haha :DD Macam biase lah, kalu da bosan . Buka facebook layan lah Quiz ngek ngek tuh . hehe . Tetiba teringat plak kat Maslina , Maslina Mokhtar nama die. Kawan aku mase sekolah rendah ,Die baik , selalu belanja aku yang aku paling ingat lepas waktu sekolah je , die akan jumpe kakak die , aku la peneman die . Kakak die bg kunci kat die , die bg duit kat kakak die . Baik je die ngan kakak die. Kalu aku ngan kakak aku macam anjing ngan kucing. hahaa! Dah lama kot aku cari die . De satu mase tu, aku penah cari die kat Yahoo, Msn , Googles, tapi satu result pon tak leh detect die .Kalu kat Myspace jgn ckp la, selalu . haha ! Kat tagged , friendster , mcm mcm lah. Tapi kat fb , sekali klik je . Result ; Maslina Mokhtar kuar . Aku masih ingat wajah manis die , sama macam dulu :) Weyhh...rindu kau kottt , ingat tak mase sekolah . Cikgu marah tulisan kite besar sgt , sampai kena denda kena tulis banyak banyak . Aku , kau , ngan Zana . haha ! Padan muka kite, hebat sgt laaah tulisan besar. Baget kalu buat karangan paling panjang laah ,padahal isi KOSONG ! haha :)) Thanks kat fb , tapi aku risau gak kalu die tak ingat aku :( Moga moga ingatlaah kan ; Aku just nak tahu . Tulisan die still mcm dulu ke ? ahaha !

____________________________________________

Post yang Ke- 100
:)

Monday, June 22, 2009

Which type of woman are you ?

Saje gatal gatal, da kebosanan la nih .main la quiz yang ada kat fb . Nak tahu result die ? haha.janji dulu jgn gelak ! haha.tu aku da nampak kau senyum tu , haha .mcm TAK je jawapan die, tapi mungkin la kooott !!

You are lovely and caring. You help others and spread out a lot of sympathy. Your life aim maybe is to serve the people. But your weakness is that you forget about yourself, your own needs. All your time is hold back for your friends and family. You are always there for people in trouble. Ready for any emergency. You make a lot of sacrifices just to be a good human. But every woman has her needs, her longings and a destiny. Don't loose yourself in work or curing other people's souls. You will have your own problems in your life. Another problem is that you don't say your opinion when it's right and important to say it. People trample onto your soul if you are always so kind and lovely and helpful. They will play on you. Though you should try to relax more and enjoy your life, you should not loose the gift that was given to you to help others . Not everyone is created this way... You are uniqe and rare!


HAHA, tak paham ? buka kamus ! :DD

Selamat Hari Bapa !

Skema plak aayat aku ; Happy Fathers Day ! :DD . Semalam kan, tak terlambat lagi rase nye :) hehe. This week busy gile ngan kerja kerja pemindahan , penat gilak kot , tu pon tak settle lagi . Aku da bantu yang mane terdaya :) hehe . Anwy, thanks kepada makhluk makhluk Tuhan yang rajin membantu ,terutama bie :DD Syam pon tolong gak, walaupon baru balik keje . haha . Sempat gak la, celebrate fathers day bersama kan kan :D Anywy Happy Fathers day kepada Encik Ahmad Shukor @ Johan , and kepada semua bapak bapak , papa papa , abah abah ,ayah ayah , dan dad dad di seluruh dunia !




___________________________________________________________


Sabtu : Syam cuti , so tak tahu nak pegi ke mane , berjalan jalan la survery baju kurung :D saje je gatai . Along pon join sekali , selalu ngan Kak Mimi . Macam aku la, selalu ngan Dymia . Kali ni tak , de sikit krisis . Tapi semua nya kembali normal :) Mane mungkin lama lama krisis nyaa. ahaha ! Sejenak aku terpikir jugak , salah ke aku buat die mcm tuh ? Rasenya tidak .HAHA . Ada beberape keping picture yang sempat kami snap semasa pengembaraan di atas motor :DD


Beli Oreo RM1.90 dapat tangkap gambar ngan die , comelkan die :DD haha ! Ily Oreo :X

Dua diva pelengkap hidup aku ; haha. Non-stop gelak ! ily :X

Friday, June 19, 2009

Masa itu sepantas kilat .

Pecaya ke tak ? haha, aku pecaya . kejap je semuanya dah kedepan , semuanya dah berubah ,semuanya da lain . Dah aku masih seperti dulu , HAHA . Actually post ini buat yana dan tiera :D sbb apa yang aku nak cite nih ; adalah berkaitan ngan mereka :) Ala yana,kau kenal punye.roomate kesayangan kau ,yang paling kau cintai disebabkan kebersihan nya :DD mane mungkin kau lupe kwn mcm tuh kan kan . hehe . Tiera plak kwn baiknya die , selalu nak dengar cite die dari kakya :)) Asyik tanye je pasal kwn baik die , kalu jumpe plak mesra mcm besties 10 tahun :D hehe dan tak lupe , adik kakya lahh. haha :) Bersediakah korang ? haha . Weyhh.hott nih . Nurul dah kaween ! Apa ? tak leh terima hakikat . terima la hakikat . die da bergelar isteri org . haha :DD Korang bile lagi ? Sampai hati korang kan, kawan baek kawan tak pegi ,mesti die terkilan :)) Apa pon , berdoalah ,supaya die tak sepengotor dulu . haha .Oooopss ! Telepas plak ,tak sebersih dulu . haha :D Yana yana ,ingat tak air milo atas meja study die .Yuccksss !! Yang penting nih ,meegi . haha . Gile dow ,muka je cantek . Weyh..tak baek taw kutuk org . Apa nih lin , ok ok .Aku kutuk diri sendiri la . haha :DD Aku lagi teruk , buang sampah dari tingkat 4 ,sampai bawah je da bekecai da :O hehe ,paling penting nih . Rase tak bersalah; "Oooit ! sape yang buang sampah ini .kurang hajar betul la. Mak bpk tak ajaaar ke ?! " haha , budak budak dari blok lain semua tercari cari sape laah yang buang kan :)) Setimpal tak dengan apa yang da aku kutuk si nurul tu ? haha . Sorry nurul , standart la pompuan kan :D Anywyy . Selamat Pengantin Baru yyeee :)

Thanks to Aza yang memberi maklumat ini :DD

Thursday, June 18, 2009

Sang Libra



Post kali nih, aku nak cite pasal budak kecik nih . Persoalannya ; comel tak ? HAHA, dah tentu tentu la comel , walaupon sikit je comelnye. Tapi apa aku kesah , janji ada la gak comel . Rambut nak retro bak kata haikal , didi kata plak hidung sama ngan aku , kakya kata mcm muka tak bersalah je ,haha . Tak kesah la nak kata apa :DD Aku ingat lagi ,budak nih dulu dulu mmg nakal sangat . Mak die takkasi main ,yang itu lah di suka . Mak die larang , yang itu la die buat . Mak die membebel ,lagi die protess . Senang cite , makin menjadi jadi la sampai besar . Tapi die ni ,takut ngan Abah die . Kire kalu Abah die cakap je berkesan ! Budak kecik nih menghabiskan sepanjang mase kanak kanak nye di rumah nenek die , Walaupon agak ketidaksukaan . Biase la, kalu nenek jaga pasti tak sama ngan Mak ayah kan . Tapi nasib ada Atuk yang selalu back up die :D Aku tahu sbb bebelan die la menjadikan budak kecik ni seorang manusia yang berakal, Aku tahu die sayang nenek die lebih ,walaupon nenek die bising sbb tak basuh kasut sekolah ,walaupon nenek bising sbb tido sampai maghrib ,walaupon nenek bising sbb tengok tv sampai jauh mlm ,walaupon nenek bising sbb balik sekolah lewat . Bising bising itu la yang membuatkan die rindu dan sayang sangat pada nenek die . Atuk ? sayang juga. hehe :) Nak tahu bagaimana adik beradik die pulak , haha . Best ! Sorang kakak manja sangat , Sorang kakak tegas ! Sorang Along , sorang Angah . Tapi dua dua baik hati ,walaupon aku tahu mulut dorang mcm ***** kdg kdg . Sian budk kecik nih, selalu kena buli . Dulu lahh, kini takde dah kott. Sape berani meh cube tgok :) haha . Mase dulu dulu, kemane je ,mesti ngan kak Ngah die, sbb dorang ni beza setahun je . Chomel kan . hehe ,yang penting nih .Baju raya nak sama . Haha :DD , mase tu budak budak lagi tak la segan sangat . Tapi kalu sekarang ko suruh budak kecik nih pakai baju sama, dah tentu tentu TAKNAK punye . Sedih ,bile kenangkan zaman budak kecik nih .Mungkin die tak dpt membesar seperti budak lain, tapi aku tahu die kuat tok melalui semua zaman zaman die dan disebabkan kekuatan itu la die semakin matang , semakin hebat dari kakak die :D haha .Dari die kecik ,sampai la sekarang . Aku tahu die tak puas untuk menyatakan hasratnya ,Aku tahu die belom mencapai matlamatnya ,Aku tahu die belom blh tersenyum sempurna melihat diri sendiri dan Aku tahu die belom lega dengan kehidupan nya . Sabarla syg , semuanya akan bakal dikecapi . Pernah suatu ketika dulu, budak kecik ini .Meluahkan rasa kekesalan die ,akan kehidupan die . Tapi hanya seketika , sbb budak nih .Cepat aktif , die pandai control diri die , die pandai akui kesilapan die , die pandai berkawan , die pandai handle semua prob die dan paling penting die pandai menghiburkan org lain :) Oleh itu ,die tak pernah jauh dgn diri die sendiri . Menjadi diri sendiri , itu la sikap budak kecik nih .Sekarang die bukan budk kecik lagi , dah Remaja pon .Makin banyak die harungi , makin banyak die tempuhi dan makin banyak die hadapi . Aku tahu die masih kuat , masih tabah , masih cekal tok hadapi semua itu . Walaupon ada sesaat itu die rebah, tunduk dan layu menyesali setiap yang berlaku :(( haha. Die okayh la . Kerana die ada kawan kawan yang sentiasa support die , die ada Kekasih yang mencintai dan menyayangi nya ,dan die ada sebuah kehidupan yang bebas .


Aku hanya nak yang terbaek untuk dirinya , cukuplah die bahagia dengan kehidupan nya . Kerana apa ? kerana die adalah Aku :) dan Aku adalah die :)


"Aku ingin terbang , terbang tanpa henti , sedikit lelah tidak mematahkan semangat ku untuk terbang lebih jauh , Jangan larang apa ingin aku lakukan . Jangan ambik peduli apa aku buat , sbb aku tahu akan baik dan buruknya sesuatu , Aku mahu bebas terbang hingga ke penamatnye, walaupon aku tahu mane mungkin aku sampai kepenamatnye"

Tuesday, June 16, 2009

Mamak B !

B for what ? b for babi ! haha :)) pagi pagi lagi da buat mood aku lari . Nak tahu kenape ? mcm nih . Pagi tadi ma ajak breakfast sama sama , aku pon ikot je laa . Pastu ma pegi toilet, mamak tu pon ambik la order. Aku pon order la teh tarik , Pastu die tanye ; Maw makan apa ? Aku ckp taknk la , tunggu my mum . Pastu de la dua tiga org mamak lain tanye lagi , U makan apa ? tak maw makan ka ? makan apa ? roti canai roti telur roti sadih . Aku hanya mampu geling kepala je , da malas nak laayan . Pastu ma sampai , ma order la . Sebok sebok tanye aku lagi . Haaaa . mula la angin aku tak baik kan . TAK MAW MAKAN LAAH. I PUASA ! agak kuat gak la suara aku , leh tak jangan paksa aku , nak makan terus lari mood aku, sioot tol laah . Pastu mase die antar makanan tu, sempat lagi ckp ; U PUASA ,KEPALA TAK TUTUP YEEE ? waaaaaak luu , sukahati aku la , sebok apa kau . Kecoh la kau ni mamak, da mcm mulut mak janda da pahal. Sukahati aku la nak puasa ke, nak tutup kepala ke, nak buka kepala ke , aku de susahkan kau ke . Shiaaal laah !!! Tekanan perasaan aku pagi pagi , mmg nak mkn kaki la kau ni mamak , pasni jangan arapla aku nak senyum kat kau . Yang makkk plak leh membebel ; kau ni senyum la cikit pagi pagi .berkedut muka baru tahu ,muka nampak tua baru tahu , tgok mak nih . senyum jee ! senyum la sikit pagi pagi nih , tak elok masam masam tak berkat . itu la ini la . Adoooi mak ! diam kejap blh :( .

Monday, June 15, 2009

shah shah shah !

Kan saya dah cakap. Everything back to normal .
B , paham blh tak saya sayang awak ! pleaseee :))


Muka tak cukup tido. tula sape suruh karaoke tak ingat dunia. Padan muka ! muka aku gak maintain. haha. Make up nih . haha :DD

*de picture ngan kwn kwn keramat , nnti minta Ali okeyh

Friday, June 12, 2009

Hate u syg .

Sedikit punye hal dah buat aku sakit hati , susah sangat ke nak jujur. kalu aku mara sekali pon , susah ke nak terus terang . Aku larang semua tu tok kebaikan sape ? Tok sape ? Okayh fine ! kalu itu yg die nak , biarla. Aku da mls da nak ambik port , buat la apa kau nak dan jangan pernah larang apa aku nak buat . Susah la nak ckp ngan org tak paham bahasa mcm kau nih , Aku syg kau . kau mcm ni kan . da da .Takpelah ,kite tgok je laah kan . Pegi laah Mammmp ! Apa nak jadi jadi la .

:( terkilan, bile org yg kite syg penting kan org lain ! WTF .

Tuesday, June 9, 2009

Rieni Sabrie .

Kesian rieni , even aku tak berape nak rapat ngan die. masih terlintas lagi first time aku nampak die. haha , mcm garang je. tapi die ramah , tu yg buat org senang bergaul ngan die :D Ingat lagi bile aku bermula berbicara ngan die "kakak , saya tak pakai kasut leh masuk ke ??" muka die terus berubah , mcm mara pon ada . haha . Fika ckp "korang sebaya la lin ,jgn la panggil kakak ." haha ! sian Rieni . mmg patutla die tersentap . Sorry ! Kini , die tidak seperti dulu . Die sakit . Aku sendiri tak tahu kenape die sakit. yg aku tahu die sakit. Kesian die kan .Kalu tengok picture picture die aku rase sebak , ini kan pulak nk baca nukilan blog die , lagi laaah meleleh ;( Dan yg paling kesian , die da siap minta maaf kat semua org . Semua mcm pelik je . Rieni jgn begitu lol .


Dah tak abis pasal kes sakit nih ,de plak BETINA SUNDAL mane tah mcm nak rosakkan hubungan die ngan Gee. Yang aku sakit hati tu dalam keadaan rieni mcm nih pon betina tu nak muncul . Tak blh ke bertimbang rase sikit ke ? mane letak perikemanusian kau . Sial betul la betina tu , cakap belakang je pandai, berani sgt .baaak dtg laa . Cakap depan, pasal nak semak semak mengutuk mengeji .Kau tu hebat sgt ke ? Manusia manusia , tak blh langsung tengok org lain bahagia . Kalu ia pon Rieni rampas Gee , biarkan je laa, dorang da bersama da pon kan . Dah bahagia da pon . Get ur life laa bitch ! Kalu la aku kat tempat Rieni ,aku sendiri tak tahu apa aku nak buat .Tapi die, dlm keadaan mcm nih pon die still COOL lagi . Nampak tenang je .Alhamdulillah , mungkin Allah s.w.t berikan kelebihan itu kat die. Kekuatan yg org lain tiada :)) Apa apa pon , aku doakan Rieni cepat sembuh . Semoga semua berjalan ngan lancar . Amin ! Dun worry girl , Gee syg kau :D






___________________________________________________________

Lukisan Hati Ke Hati ; Kakya and Leen (;

thanks kakya ;

khas buat kakya;



P/s : Sape lagi sanggup layan kerenah aku ,meeeeh laa ! :)

Monday, June 8, 2009

Jangan Pandang Belakang, Congkak !

Sabtu , BB , Jumpe Zana ipin, Jambu , Lyana and Kakya . Rindu sgt . Nak peluk lama lama blh ? hehe. ngan kakya je tak sempat nak snap picture :(

ye ye tahu muka aku buruk ,naik motor kot ,mane tak buruk .haha :D


Ahad ,1045pm , MBO (galaxy) , 7 seat (aku,shah,syam,huda,mia,afiq and mamamia)


Filem Seram komedi




OKAYH SAHAJA

______________________________________________________

ohh.Lupe plak. gud news. K balik da sampai Malaysia , last week . Kete b pon da okeyh. dan yg Paling best . Dengar dengar khabar geng geng Obsess akan berkumpul .hehe :DD

Wednesday, June 3, 2009

kini semakin jauh ,

Hari nie aku dapat lagi satu berita sedih . OMG ,kenape bertalu talu prob datang nih :( . Biase la nama pon kehidupan , Setiap yg berlaku pasti bersebab . Allah tidak menjanjikan hidup ini tidak pernah susah, bersuka ria tanpa kesedihan, Panas tanpa hujan tetapi ia memberi kita kekuatan, menenangkan kita semasa kesedihan dan menunjukkan jalan yang sebenar-benarnya . My bestie ,Syam nak pegi outstation ,keje kat Sarawak may b .ujung bulan nih :(( Walaupon cume seminggu .Tapi tahla,aku kalu bab bab kawan ni ,susah tok aku explain . Aku sayang kot kawan kawan aku , FUCKKK! Kenape aku lemah ? Lin, ko kena kuat , mungkin ni permulaan masa depan buat Syam . Aku hanya menyakinkan diri . Semoga jalan yg dia pilih ini, adalah yg terbaek . Walaupon syam kata "kau ni kenape lin,aku nak pegi keje je la.bukan nak perang ." Tapi bg aku , ini tidak adil . Kenape mesti jauh ngan aku ? Lin , syam tu bukan milik kau ! jgn halang die pegi, biar die pegi ngan tenang . Syam syg ,kalu ko baca text nih , aku nak cakap AKU SYG KAU SGT SGT ,KAU KAWAN SUSAH DAN SENANG AKU .DAN INGAT SEKALI KO LUPE AKU .AKU SUNAT KAU BUAT KALI KEDUA .PAHAAAM !

( PICTURE 2007 )


*menangis seketika*

Tuesday, June 2, 2009

Post panjang .

Jumaat : Balik je keje .aku direct jumpe abah, konon nak belanja makan . Sekali abah ajak g tegok umah . Apa lagi ,PINDAH LAGI laah. arghhh penat gilak siot .asik pindah je . nasib kali ni dekat dekat je dan yang paling penting sangat dekat ngan my bestie ,syam ! :DD sukaaanye~ Oklah umah tu , cume . Toilet die mcm menakutkan je. hehe. Mula mula kot.

Sabtu : Pagi , mia tolong aku kemas umah, hanya kami berdua je. Angah keje, Abah juga , Along teman atok , so nasib la de mia . Even penat tapi best gilak. main air. dance. clubbing sat .haha ! mia malu malu ,aku selamba kodok je wat kata didi :)) Apa pon paling tak leh lupe pengalaman bersama lipas , haha. Sampai sekarang lipas tu terkurung .kiteorg kurung dlm baldi . Padan Muka !! Malam : Mulanye nak g umah hana, ada bufday party adik die. Alih alih tak jadi sbb nak jumpe nad . Sekali die pon tak jadi ! katanye ; DIA TAK BERSEDIA JUMPE AKU ?! Apa apa la nad . missh you :( Sumpah aku ngan mia tak tahu nak pegi mane malam tuh , sekali mia kata jom g genting lin, afiq ajak ! Aku on je , sang kekasih pon oke . So terus berangkat ambik afiq , park kete mia kat umah b . Naik kete b la pegi , b4 pegi sempat makan McD dulu . Lapa gila kot ! Kira kira pkul 230am baru bertolak . Subuh sampai .



Genting , Paling menakutkan seumur hidup aku naik genting. Kiteorg tido kat Amber Court . Ya-Allah seram gila weyh ! Sumpah tak tipu . Semua hotel penuh , pegi kat Apartment Ria tu , die kata tinggal satu bilik je tu pon kat Amber Court . Aku mane la penah dgr oke je laa ! Sekali , mcm umah hantu da la takde org , mase nak otw ke tempat tu plak langsung takde org lalu . seram tak weyh ! Sampai kat Amber Court tu plak , bangunan die mcm da berlumut.bersawang.cat pon dah takde.dan yg paling menakutkan kat parking area die ; ada dalam 10 -13 kete je . OMG! aku ngan mia mmg da taknak masuk dah ,kepala otak pk nak balik KL je . Tapi para suami cakap ; try tgok bilik dulu . Mase naik lif tu pon aku da rase semacam da . Masuk je bilik tu , Oke plak . aku da tak pk lain . Tido je laa ! HAHA . ngantok gila babe. mmg lena plak aku tido .

Ahad : Semlm pon tido laambat ,so check out pkul 3 pm laah ! Pas hantar kunci , terus turun .baget nak makan kat KL je senang , sekali kena pegi org kawen plak kat nilai . Singgah la Mcd lagi , dribe thru la apa lagi kan , makan dalam kete ! Sampai nilai , melantak laa nasi org kawen . Lamanye tak dpt nasi minyak ! Ohh.. sedapnyeeeeee. Macam pelik je ,abg azli pakai baju tu . Bini die ? Kak Intan ,cantek .kurus je org nye :DD . Berjalan sakan aku minggu ni , Penattt . Malam tu sampai konon nye b nak mandi dulu b4 hantar aku balik . Sekali excident plak, bukan aku tapi boboi , dah tak leh wat apa,die takde lesen. Mengamuk shah, sian die . ngah mandi tetiba dgr kete die excident. Sorry b :(

Sok nye ; Isnin : tak larat nak pegi keje. Walaupon keje aku bukan la angkat batu sebenarnya . hehe ! Cuti laaah ! lepak umah miaa .