Wednesday, June 24, 2009

Jejak Kasih .

Suasana bosan hari ini, nasib la de kwn kwn teman chat ngan aku . Kalu tak leh mati akal aku kat office nih . hehe ! Mula mula kakya , pastu alia , pastu aina , pastu kakya balik , pastu adib . pastu ? takde dah kot. haha :DD Macam biase lah, kalu da bosan . Buka facebook layan lah Quiz ngek ngek tuh . hehe . Tetiba teringat plak kat Maslina , Maslina Mokhtar nama die. Kawan aku mase sekolah rendah ,Die baik , selalu belanja aku yang aku paling ingat lepas waktu sekolah je , die akan jumpe kakak die , aku la peneman die . Kakak die bg kunci kat die , die bg duit kat kakak die . Baik je die ngan kakak die. Kalu aku ngan kakak aku macam anjing ngan kucing. hahaa! Dah lama kot aku cari die . De satu mase tu, aku penah cari die kat Yahoo, Msn , Googles, tapi satu result pon tak leh detect die .Kalu kat Myspace jgn ckp la, selalu . haha ! Kat tagged , friendster , mcm mcm lah. Tapi kat fb , sekali klik je . Result ; Maslina Mokhtar kuar . Aku masih ingat wajah manis die , sama macam dulu :) Weyhh...rindu kau kottt , ingat tak mase sekolah . Cikgu marah tulisan kite besar sgt , sampai kena denda kena tulis banyak banyak . Aku , kau , ngan Zana . haha ! Padan muka kite, hebat sgt laaah tulisan besar. Baget kalu buat karangan paling panjang laah ,padahal isi KOSONG ! haha :)) Thanks kat fb , tapi aku risau gak kalu die tak ingat aku :( Moga moga ingatlaah kan ; Aku just nak tahu . Tulisan die still mcm dulu ke ? ahaha !

____________________________________________

Post yang Ke- 100
:)

2 comments:

DiDi said...

tulisan ko besa2
ko x tgk tulisan aku lagi
cakar ayam+senget benget+bulat2+comel2 mcm orgnye gak..hahah

girlibra said...

haha :) zaman sekolah rendah babe .biase lahhh.