Tuesday, June 16, 2009

Mamak B !

B for what ? b for babi ! haha :)) pagi pagi lagi da buat mood aku lari . Nak tahu kenape ? mcm nih . Pagi tadi ma ajak breakfast sama sama , aku pon ikot je laa . Pastu ma pegi toilet, mamak tu pon ambik la order. Aku pon order la teh tarik , Pastu die tanye ; Maw makan apa ? Aku ckp taknk la , tunggu my mum . Pastu de la dua tiga org mamak lain tanye lagi , U makan apa ? tak maw makan ka ? makan apa ? roti canai roti telur roti sadih . Aku hanya mampu geling kepala je , da malas nak laayan . Pastu ma sampai , ma order la . Sebok sebok tanye aku lagi . Haaaa . mula la angin aku tak baik kan . TAK MAW MAKAN LAAH. I PUASA ! agak kuat gak la suara aku , leh tak jangan paksa aku , nak makan terus lari mood aku, sioot tol laah . Pastu mase die antar makanan tu, sempat lagi ckp ; U PUASA ,KEPALA TAK TUTUP YEEE ? waaaaaak luu , sukahati aku la , sebok apa kau . Kecoh la kau ni mamak, da mcm mulut mak janda da pahal. Sukahati aku la nak puasa ke, nak tutup kepala ke, nak buka kepala ke , aku de susahkan kau ke . Shiaaal laah !!! Tekanan perasaan aku pagi pagi , mmg nak mkn kaki la kau ni mamak , pasni jangan arapla aku nak senyum kat kau . Yang makkk plak leh membebel ; kau ni senyum la cikit pagi pagi .berkedut muka baru tahu ,muka nampak tua baru tahu , tgok mak nih . senyum jee ! senyum la sikit pagi pagi nih , tak elok masam masam tak berkat . itu la ini la . Adoooi mak ! diam kejap blh :( .

2 comments:

DiDi said...

wahaha
chill la weh..
mamak tu pon satu bengap.
ko wat tatau je la.
:)

girlibra said...

chill la nih .haha :)