Thursday, July 30, 2009

busy busy busy !

Buat kali pertama aku kesibukan, hehe :) sebok bukan sebab keje la weyh ;( Sebok siapkan aktivity tok Gathering Obsess . Buat mase ni semua dlm planning lagi , mmg tak confirm lagi nak buat apa , tapi aku arapkan semua fun je ngan apa yg dirancangkan sbb ni first time Gathering kan , so may b tak perfect sangat . Apa pon thanks sangat sangat to Aten yang banyak tolong benda ni ,semangat betul die . Nanad exam so malas nak kacau die . So tinggal aku , yana , and aten . Kakya pon de bagi idea gak die pon Obsess gak apa :DD Hope sangat benda ni berjalan ngan lancar , even mcm tak ramai tapi takpelah :) Yang penting ada , HAHA ! Rindu nya kat para para sahabat sekalian, WOOOKKKKK RINDU SEYHHHHH!! . Jumpe sabtu ni kat KLCC okeyh , jangan lambat ye syg syg kuhh :) Lot of love ,leen . HEHE . *excited* Jap jap lupe nak cakap , nnti kan surprise yang bakal di buat . hehe :DD



Tuesday, July 28, 2009

Betina sundalss !

Hari hari aku nak marah , kenape ea :) sukahati aku la nak mara , selalu pagi pagi mmg aku suka mara , sbb pagi pagi aku akan direct buka myspace then byk la benda benda yang tak senang de dlm mail aku . HAHA , kesian kan .Tapi petang aku akan appy , sbb ramai yg teman aku kat opis ni takde la bosan sangat , thanks for chattersss semua . HAHA :DD Kalu semalam si perempuan sund tu deleted aku dari list frend die, ari ni si bf die plak tapi aku tahu ni mesti keje die jugak , bf die nak buat mcm tu ? haha, aku kenal kot die , ikot je ckp si sund tu kan ! Ha, bagus sangat la sesuai la korang . dua dua sund !! Die ingat aku hadap sangat ke , kawan ngan ko pun aku dpt apa ? Menyusahkan hidup aku lagi de lahh ,Pleasee la weyhh setakat masuk rumah gelap bergojet gojet tak tentu arah tu , aku lebih layak la dari kau yg under age tu , sedar diri sikit blh tak ? Masuk pon org bayar nak kecoh mcm ko anak Dato' plak . Simpati la aku kat kau ni , budak tak sedar diri nak berkawan ngan org besar , berlagak mcm dah matured , act nak mcm diva , kau pikir kau hebat sangat ea ? CIKIT PON TAK LA WEYHH .


COME ON BITCHHHHH !


Monday, July 27, 2009

Wedding lahh


Mari cari hadiah tok pengantin ,
kami sempat bagi pose terbaek :) haha , terbaek ke ?


Sebenarnya ada 2 pasangan pengantin taw, tapi sorang lagi tah mane tah , nnti la upload kalu de kat camera abah :D hehe , bile tgok orang kawen macam teringin je . HAHA , sedih kot time bapak pengantin cium dahi anak pompuan die, pastu anak die tengok je si bpk pegi ;( OMG , Lin tak kuatt, *nages* .. then abah nampak , he ask me why . i just silent :)

Thursday, July 23, 2009

Kawan sengal :)

Yana da kebosanan dok kat rumah , kerja berhenti ,penat katanye dah dok umah , jadi gile plak ngan webcam . haha :)) Tah apa benda benda pelik la yang dia buat lagi , HAHA . Yang penting die de buatkan sign name tok aku :P , comel ouu .. anywy, thank sygss !


Yang sorang lagi kawan sengal aku , Adib purple ! ada ke suruh aku carikan gf tok die :) siap suruh aku promote kan dlm blog lagi . Ok Ok , aku cube lahh walaupon beberape kerat je yang tahu blog aku ni . haha :)

Sesiapa yang nak berkenalan ngan dia blh dapatkan borang penyertaan skrg , tima kasih :D

Tuesday, July 21, 2009

Tag by Atenn

1- apakah hubungan awak dengan dia? (sesape pon boleh)
*kekasih ke akhir hayat :)

2. 5 impression terhadap dia.
*pakcik tua yang berjanggut versi kanak kanak
*hensem kadang kadang , comel sikit . haha !
*penyabar , sabar je ngan kerenah aku :)
* setia , kedekut , blurr banyak .
*Perokok terhebat , benci benci !

3- perkara paling memorable yang dia lakukan kat awak.
*die lari PLKN , sbb nak sambut Merdeka bersama , sian die kena redah utan ,keesokkannya
Polis Plkn dtg ambik die bawak balik , terima la hukuman ;( tapi sebelum dipegi, die sempat ckp die sayang saya depan Pak polisi itu :)

4- perkara paling memorable yang dia katakan kat awak.
*b tak nak org lain , b nak ayang je , sampai bile bile . pls jgn ckp putus dah ;( *sorry*

5- kalau dia kekasih awak...awak akan..
*die mmg kekasih saya la :D

6- kalau dia jadi musuh awak...awak akan..
*saya akan pegi jauh dari die, supaya saya tak benci die :(

7- kalau dia ingin menjadi kekasih awak...awak akan..
*okayh sahaja . mungkin de yang lebih baik tok saya .

8- kalau dia jadi musuh awak,mungkin kerana..
*kerana saya la puncanya ;(

9- overall impression ttg dia
*kekurangan dan kesempurnaan die adalah pemikat hati saya, wahh ayat!

10- the most desirable thing to do to her/him?
*menjadi yg terbaek di antara yg terbaek :D

11- apa yg awak rasa ttg pandangan orang terhadap awak?
* mereka semua kata saya 'Sengal' dan memiliki buah dada yg besa . saya terima sahaja ! :DD


12- the character of yourself?
*pemalu pada mula nye, dan tak tahu malu pada akhirnya :)

13- on contrary, the character you hate about yourself?
*suka bercerita hal org , haha ~ sorry tak leh ubah da !

14- the most ideal person u want to be with...
*of course myfamily , my bestie , and MR SHAHRIZAN :)

15- for people who like you,tell something to them.
*thanks syg , saya pon suka kwn ngan awk ! *gedik*

16- who u would like to tag?
* kau yg baca ! :)

We still contact :)

Semalam tetiba macam rajin plak nak missed col kakak kakak di unisel , aku pon missed col la , mula mula kak awen ; ahah, ala si Obses ADAM AF tu , mase kat unisel dulu kalu kat bilik die tu mesti de poster adam , siap kat fail pegi class pon die letak picture adam . kelakarkan :) pecaya ataw tidak style die pon da mcm adam taw, nasib la perempuan . Kak awen kak awen . Lepas missed col kak awen , kaklong ; mcm biase la kaklong bergayut je . line busy ok ! dulu sekali hana ngan alia , die pon kaki gayut tapi suara tak dengar , tah apa yg dorang ckp pon aku tak paham , haha :) Then aku missed col kakyus , but no respon ;( sedihnya, tah tah tukar no fon . Kak awen je sempat msg msg , siap suruh add kat facebook lagi :)) yang penting ni , email address pon nak de Adam ni , haha :D . De gak msg ngan Jihan jap , lebih sebulan da tak jumpe die ngan mia , kikah :) die de mmg picture die ngan kikah , Ohh rindu nya mereka ;( . Just hope dorang tak lupe aku , ok ok lin ,kau kan kuat .

Alia ngan nanad da sebok sebok bercerita pasal kuih raya , haha . Puase pon belom lagi , haha . Tahun ni takde sape nak jadi setan bersama aku , yana , ika , juju , jom la teman aku ponteng puaseee ! :)) Bengong kan , takpelah . Hope tahun ni penuh la puase aku , haha . Tak sabar nyaaaa (: Tapi raya tahun ni macam mane ?? Lambat lagi la lin oiiii . HAHA .



Monday, July 20, 2009

Seminggu itu ,

Tah apa apa je tajuk die kan , haha . Suka hati aku lahhh , blog aku punn . hehe .This week agak best , sbb jadual pack gile :DD

Jumaat , abis je keje pegi makan Pizza satu family :) bestkan, rase mcm dulu dulu plak . HAHA , nasib Mak ngan Abah still close , takde la rase sangat :D Thanks a lot Along belanja makan mmg kenyang gilaa kott , Syam pon ikot sekali dan pada hari tu secara rasmi nya die da jadi ANAK ANGKAT keluarga ENCIK AHMAD SHUKOR DAN PUAN NORAINI , konon je nak jadi anak bongsu , siap panggil aku Kak Cik lagi .. Arghhh , aku still adik okayh ~ :DD


Sabtu , FAMILY DAY TNB ! Panasss gila kot , takbeest la . da la tak menang cabutan bertuah , sakitnya hati !! INI TIDAK ADIL , haha :)) Tak ramai pon jumpe budak flat dulu , tah mane dorang pegi tah , jumpe bby pon kejap je . Sebok nak masuk acara lari dalam guni la , makan kentang paling cepat la , naik kuda la , aku biarkan aja . Mak je main time tu , yg lain da tak tahan panas da :) Acara tarik teh tarik , menang taw . No 2 , pa ndai Mak noni tarik teh tarik . HAHA .


Lepas selesai je Family day tu , kami menunaikan hajat anak angkat baru keluarga kami tok pegi mandi di Ulu yam , wahh..bukan main suka lagi Issammuddin tu , sakan mandi sampai tejatuh, kan da suruh hati hati ..Mak plak buat sandwich , mmg sedappppp lahh :)

*dah mcm penagih da aku ni, jerawat jerawat*


*puteh sangat Si Syam nih*

nak balik da, Bye Bye :))

Ahad , before balik umah , mak ajak pegi tengok movie . Papa ngan jan pon ikott sekali , kelakar je papa tu , die plak takut tgok cite tu , kalu aku menyorok kat jan , die menyorok kat mak , yang mak plak sikit sikit melatah , tak tenteram aku nak tengok . haha :DD tapi okayh lah .. Aku nak bagi 2 bintang je blh , sbb takbest sangat la. Ending mcm celanat :P


IOI Mall :)

Friday, July 17, 2009

Naik lagi naik lagi naik lagi :)

Pagi pagi tadi aku dgr hot fm , berita dari bernama : Tambang pengangkutan awam naik 2 SEN hingga RM10 berkuatkuasa 1 ogos 2009 . Apa pendapat korang ? come , aku nak share sikit pendapat aku . Dulu , kerajaan mengalakkan masyarat umum mengunakan pengangkutan awam bagi mengurangkan kesesakan lalu lintas , maknanye bile ramai org mengunakan pengangkutan awam , kurang la sikit kete kete yg ada . So takde la sesak sangat jalan raya *walaupon aku rase sama je jem die . HAHA* then sekarang , kerajaan naik kan tambang pengangkutan awam maknanye baik semua beli kete , kete pon da murah kan , so bile semua pakai kete , makin sesak la jalan raya , makin jem la , makin byk la excident , haha :DD tu tak penting , persoalan nye disini , apakah tujuan sebenar kenaikan ini ? dan yang aku pening ni ,Apa guna nye kalu tambang naik , tapi perkhimatan yang disediakan masih kurang memuaskan , OK OK ! mmg kite ada , lrt , putra ,ktm , monorail ,apa lagi , rapitKL ,metro bus , mcm mcm lahh. Walaupon aku tahu masih tak cukup sebenarnya , haha ! Bagaimana pula dengan perkhimatan yg disediakan ? Masih ada tolak menolak sebelom nak masuk tren sbb takde yang kawal benda benda ni , buat mase ni rasa nye KTM je yang menyediakan polis bantuan , tu pon 2 3 org je . Ini ke langkah keselamatan yang bagus ? Ermm , cth nye lagi , banyak teksi teksi yang tidak menggunakan meter tambang , sesukahati je nak letak harga . So ni ke yg patut pelanggan dapat tok kadar tambang yang tinggi ? Dan yang paling ketara , bus bus yang disediakan masih tidak mencukupi rase nye , kalu kite tengok time balik keje je , pasti de yang bersesakkan , berhimpit himpitan , ada yang berdiri sampai hentian station ! lama kott ! kadang kadang sebuah bus tu memuatkan lebih dari muatan. Banyak lagi kot ,Bukan menyalahkan mana mana pihak , cume menyedari apa MOTIFFF kenaikan kadar tambang ini ?!


LU PIKIRRRRR LA SENDIRIII ! :)

Thursday, July 16, 2009

HAPPY BIRTHDAY ALYA JOLLY SYGGG ! :DD

Semoga kebahagian bersama org yg disayangi menjadi milik die :) dannnnn Sentiasa kuat menjalani kehidupan ini . HAHA !

Comelkan dorang :) hope secomel perasaannye :)

updatess :

Alia dah dapat offer study dari UITM and UNISEL , hope die pandai buat pilihan yang bijak :) we all sentiasa support die , hehe ! Alia ko tahu mane nak cari aku kan :)


Tuesday, July 14, 2009

HAPPY BIRTHDAYYYYY KAKYAAA ! :DD

*Semoga dia dapat apa yang dia mahu :) Aminn!*

Nur Liyana , Munirah , Nur Lina



Mak tak datang keje , kaki sakit . De sapa sapa nak hantar aku balik tak ?

Monday, July 13, 2009

Dia

HAPPY BIRTHDAY TO ISYAMMMMM :DD

HEHE , Sayang kau sampai bile bile . tak mau gado okeyh . Ada aku kesah . chak chak chak :)
malam tadi hope aku lah org pertama yg wish :) haha. Aku ngan Shah siap buat voice mail lagi tok syam :DD hehe. comel kan :) ermm . dan die pon siap reply ngan voice mail . haha !


_______________________________________________________________

Kesakitan hati melanda lagi , bak kata Ika . kau punye blog ni , asik sakit hati ke kenape linn . Ermmm . jawapan aku ; SBB ORG BUAT AKU SAKIT HATI LAHH ! :))

Seperti biase , datang je keje pagi pagi aku akan buka myspace aku , then blog , then facebook . kalu rajin baru la aku buka tagged :) Tetiba de msg kat Inbox ! Dari seseorang yang tidak di jangka dan soalan die PUASLAH HATI KORANG KAN !

and my answer : kau rase ? aku puas tak ? ermm . no comment ! :)

Macam ni la senang cite ! Pertemuan perpisahan semua dah tertulis , masalah puas ataw tidak , tak perlu ujud aku rase .Kalu ko tanye aku puas ke tak . OF COURSE AKU PUAS dan aku rase bukan aku sorang je kott yg puas tak berita nih . Semua kwn kwn girl die pon puas kot. Aku bukan nak mengaibkan org, tapi TAAAK seharusnye ko tanye soalan bodo tu kat aku . Dahla henti kan la nak cari pasal ngan aku . Sudah sudah la , kalu bertahun bersama pon belum tentu bersatu . So wat pe ko nak mengamuk kat aku . Bengong punye jantan ! Aku tahu sekarang mesti ko tengah maki hamun aku kan , Bak kata isyam . APA AKU KESAH ! kau bukan tuhan pon !

This picture only only for you , JANTANSSS ! :DD
*ambik kat blog org ,sorry gurl !*




WEEKEND YANG BOSAN :) NASIB MASIH DE BBY ! :DD

best lepak sane , mane lagi kalu tak titiwangsa .Jalan jalan sambil makan kuaci . Ohh. asyikkkknya :) haha !

Friday, July 10, 2009

Grrr . Love this part :)

YESTERDAY !

:DD Happy la dapat jumpe dorang . WHO ? Kakak dan adik kesayangan . HAHA, tapi mcm aku je yang akak kepada mereka berdua :) hehehe ! Alia n Nanad la :) jumpe kejap je kali nih . Alia de hal so kena balik awal , nanad pon kena rushing sbb kwn die de futsal , perlu ke aku bgth ? HAHA, ira je tak dpt kenal kenal lagi , die tak dpt follow . So nanad dtg ngan kawan lelaki die , MASKULIN MEN :) He name is Nizam , aku penah jumpe die tapi dari jauh je dulu :) hehe . Alia ? masih macam dulu ? kecik molek sebegitu , datang ngan Amin . Amin plak kali ni mcm pelik sedikit .haha :DD No comment . ERMM ... apa lagi ? ermm . takde apa yang menarik pon selain bershopping , Nanad beli seluar , Alia beli kasut .Aku ? AKU TAK LEH SHOPPING DA . DUIT GAJI DA ABIS BELI CAMERA :DD HAHA !
Liling buncit and Nanad kempis :)

TODAY !

May be akan ke rumah Tira :) Makcik aku kangen deyh sama lor :) haha ! Just sekarang tunggu hint dari Aten sygg je . Kalu die jadi , aku on je :) Hope sangat dapat jumpe makcik ngek tuh . haha. aku nak g naik moto mcm jauh sgt je :(

_____________________________________________________

THIS WEEK BANYAK BENDA BAIK BERLAKU :DD BUKAN KAT AKU JE. TAPI KAT SEMUA ORANG BEST LAA . HEHE ! JOM CHECK ;---

1) AKU DAH DA DAPAT CONFIRM LETTER :)
2) SYAM AND TIERA DAPAT INTERVIEW SPA :)
3) HANA DA BREAK NGAN APIS :)
4) IKA DAPAT KEJE KAT PETRONAS :)
5) DIDI HAPPY KAT UNITED :)

CUKUP TAK ? HAHA. DE BANYAK LAGI TAWWW ~

Tapi turun simpati la kat sapa sapa yang de musibah tu kan . Specially kat Adib yg asyik down je. Kesian aku nengok . Kat kakya pon , penatkan nak layan kerenah manusia , sian Aina :( . Lagi kat sape ea , Kat Angah yg mcm mcm dugaan . Takpe la, belom rezeki nak pakai kete lagi kott . Aku sentiasa support ko :) Kat juju yg tak happy ngah life keje die skrg , tak pela ju . Dugaan hidup, harap je laah :) Ermm.. sapa lagi ea , tu je la kott :)

updatessss :)

mase jalan jalan tu .sempat jumpe ngan cartoon ngek ni . comel kan :) krdt to amin yg snap picture nih .thanks yaa !

Wednesday, July 8, 2009

Crazy Online !

Im very very tired ! you know why ?? because Im tired laah ! Pls dun ask again , because the answer is SAME . tired tired tired tired tired . penat penat penat penat penat . Aku penat nak online setiap hari , aku suka melayan org tapi aku tak tahu kenape aku penat sangat sangat hari ini :( AKU PERLU CARI KERJA LAIN , TAKKAN SELAMANYE NAK KEJE MACAM NI . ONLINE SAHAJA ? Apa guna aku belaja 3 tahun kat hutan tu kalu keje aku dok online je . Sampai bile aku nak mcm nih . OHHH .BOSAAN !! ANY JOB FOR ME ? PLEASEEE !! :((

tired Pictures, Images and Photos

Tuesday, July 7, 2009

Kami sayang kamu :) Kamu pon sayang kami :) HAHA

aite_kala: kamu jgn bimbangla .. kalo ade pape nak bgtau bg tau la

aite_kala: kat lana kew

aite_kala: kya kew

nurlinajohan: lin tahu . sorang kwn lin pegi sorang pasti de tok lin

nurlinajohan: tetiba touching.

nurlinajohan: hahaha

nurlinajohan: kakya.tak mo la .cite. okeyh .

aite_kala: kamu x yah segan la ngan lana.. lana yg pesan kat kya suh ckp mcmneyh nagn kamu

nurlinajohan: kakya sini ujan lebat gile.mcm mane kakya nak balik .abis la .

aite_kala: eissh

aite_kala: dgr la aku ckp

nurlinajohan: haha. nnti lin sedih

aite_kala: jgn sedih kami adelah

nurlinajohan: ni pon da meleleh .

nurlinajohan: taknak la kakya

nurlinajohan: diam la ! aku tak kuat. haha . da da . kakya . lama tak peluk peluk kan.

aite_kala: kitporng tau lynn sedih.. sebab kiorng amek lynn..kya nagn lana sayang kat ko.. ko fhm x?

aite_kala: pape nk ckp nk luah g ckp jew.. lana pesan kat kya..die ckp kan kya bg tau la kat lin lana ok kalo nak ckp pape..

aite_kala: kya pun lg ok

aite_kala: hahhaha

aite_kala: jd kamu x yah terase la kamu still ade sham..mia

aite_kala: kamu fhm ?

nurlinajohan: ermm

nurlinajohan: mekasih kakya.

nurlinajohan: mia da jauh da ngan lin

nurlinajohan: lin tak paham da die. die pon da tak paham lin.biar la.skrg lin bergantung arap kat syam je la kakya.semua maw cite kat die .

aite_kala: tp kamu maseh ade lana kan? lana kan dekat.. kya pun lg dekat ngan umah kamu.. tp ade setengah pekara kan kite perlukan kwn.. mcm kya neyh kakak utk linn.. kalo nak ckp pape maybe lin segan.. jd lana telah menawarkan diri kalo lin nak cter pape kat kami

aite_kala: lana pesan kat kya suh sampaikan kt lynn yg kitorng syang kat linn

aite_kala: kitorng tau lin nga sedih..

nurlinajohan: mekasih kakya. mekasih kat yana gak.die mmg senasib ngan lin . lin syg kwn kwn lin.tapi may b lin pon de salah.yang lin tak nampak. takpe la kakya lin cube menjadi kuat . haha

aite_kala: x pewla.. kamu jgn sedih skunk neyh kamu set la kat otak kamu .. kamu maseh ade kami..kya ngan lana sayang kat lin.. tp biarla nand lupe kat lin atleast lin jgn lupe kan nanad

nurlinajohan: ermm kakya .bg lin sedih ari ni . berjuta air mata lin da kuar sbb kakya

nurlinajohan: ganti balik !

aite_kala: x laa sebernya nak ckp lame dahh lana pesan kat kya benda neyh

aite_kala: tp kamu jgn ingat kya ikut ckp lana kya mmg sayang kat ko jgk makcik hahahhaha

nurlinajohan: (laughing)

nurlinajohan: AKU PON SAYANG KAU LA MAKCIK .TIMA KASIH JADI KAKAK AKU OKEYH . KAU PON MEH LA SHARE NGAN AKU

aite_kala: hahhaha

** Thank sgt sgt kat mereka nih , walaupon si yana tu suka bocor kan rahsia aku kat kakya. haha :) Sayang korang gile babi la weyh . Thankalot kat kakya gak , lin da anggap kakya mcm kakak lin da :D and thanks bagi jutaan air mata ini kuar :) ILY!

Monday, July 6, 2009

Snap snap Box !

Snap Snap Box ! Apa tuh ? tah . aku pon main letak je nama tuh . haha. Hari tuh aku de scan steaker pic pic yang telah di ambik beberape tahun, beberape bulan lepas. Aku pon tak ingat tarikh setiap pic pic tuh . Tapi aku mmg suka gilak snap picture dlm box tuh . haha !


TERBAEK WOOOOOKKKKK !


*buruk gila rambut aku ;( yucksss!

haha.jejaka :)

Liyana Suhaimi

Rindu sama makcik nih , ari tuh jumpe pon kejap je . Sempat membuat tebiat buruk , haha. Apa lagi snap pic bagai nak rak la. haha :) disamping syam gojes n huda rock :) Maw tgok enggak ?

Si SUPER KURUS ! :DD


Gathering cancel , frust sgt ! Tapi tak pe la, may b next time bukan semua free time kite free . Aku ACCEPT ! :DD . Sorry to nanad , ban , aten , Kakya , Tiera and also Shikin tak dpt jumpe ths week . May b next time Okayh ? Sabtu tu de masak masak sikit , saje je antar makanan kat Masjid . Ermm. angah de bakat terpendam taw , nampak je keras . Tapi masak relax je mcm Cik kiah berpengalaman 5 tahun . haha . Caya tak kami masak berdua je :) haha. Aku ? TOLONG TUMBUK TUMBUK BAWANG OKAYH LAAH ! :DD nampak mcm tak sedap, tapi okayh laa. HAHA !

Nampak SEDAPPPPP kan ? haha ! Sayang sayang sekalian , bukan enggak maw jemput dong . ini ku hantarin ke Masjid aja . HAHA .Tunggu raya , datang umah okayh ?

&&&

Tira gojes, thanks for ths MMS . Kami semua rindu kan kau ! :)

Wednesday, July 1, 2009

Welcome July :D

Scrapbooking at WiddlyTinks.com

Im falling more in love wit you e a c h day !

MyPapan :) / Mr. SHAHRIZAN <3

Pasangan beruk paling hott !

HAHA. seronok kan topik aku :) best best , kenape aku ckp best ? sbb aku da luahan apa yang aku nak cakap . Padan ngan muka kau setan ! Main la lagi ngan aku , aku mmg suka cari pasal nih . Nak kenal aku sangat sapa kan . Aku diam diam kau pijak kepala , Aku diam bajet aku salah laah , aku malas je nak cari pasal sbb aku tahu mulut aku mcm gampang, satu perkataan kuar ko tekejut ! Rase kan la , orang buat baek taknk terima, dah kuar setan aku NAAHHH teduduk la kau kan , sbb apa ? sbb kau salah kan . Tapi tak sedar sedarkan ,Yang sang jantan plak lagi kesian, sayang sangat gf sampai jadi mcm tu . Lupe mak bpk , lupe family . Nasib kau la dapat gf mcm tuh . tu belom buat bini lagi tu , da buat bini tah mcm mane la kan :P Aku pon bukan baik sangat , aku mengaku la. Tapi sekurang kurang nye , aku tak duduk ngan jantan 24 jam ! aku tak makan duit orang ! aku tak menipu orang ! aku tak berlagak hot walaupon duit de singgit dua puloh sen je ! dan yang penting aku tahu asal usul aku . Kesian kesian . Simpati la aku kat kau , muda muda lagi da tersimpang jauh ! Sesat yea ? hahaha ! Mase depan pon takde , Memang la kau tak hadap ngan simpati aku . Tapi aku nak simpati gak ngan betina mcm kau nih. blh ? haha ! Heyyy! suka hati aku la nak cakap apa , BLOGG AKU KOTT . KAU KESAHHH APA ?!! Pegi mati la kau betina , Setakat muka cun kau tu , tapi makan hasil orang lain tak payah la cibai ! Dan kau dua ekor beruk yang di kasihani , aku pon malas la nak ambik tahu hal korang , bukan aku dapat duit pon. Lain la dapat duitkan . Lagi pon cite bodoh korang tu tak howt pon orang nak tahu . Plsss la , take ur SPM okeyh . nak speaking mat salleh . cibai kau ! Pandai sangat la otak ko kan :D

Kenape aku marah sangat ? nak tahu . Sbb org org gampang mcm korang ni , mmg patut dapat maki hamun dari aku . Aku bukan main back up korang selama nih cakap aku nak kantoi kan korang , bodoh ke bebal kau nih !! Kau dengar sini baik baik yek, kalau aku nak kantoi kan ko , aku da bgth la apa yang korang buat selama nih . Hal dalam luar korang aku da bgth, tapi kenape aku tak bgth ? kenape aku back up korang ? sbb aku malas nak ambik port ! alih alih sebab satu kes mcm ni , nak target aku plak yang kantoi kan. Kau yang kantoi kan diri kau sendiri la ngek ! EHHH, die mak kau la , mak kandung kau ! Kalu ko tak bgth pon die akan tahu , die sendiri akan rase . Suka suka je nak tunjuk jari besar kau tu kat aku kan !! Tapi takpela , terima je la balasan kau nanti . Aku mampu tersenyum je ! Pesanan aku buat kau dan kau , berubahlahh jangan sebab duit kau fikir boleh beli orang . Aku tak hadap la duit kau ! Jangan enjoy sangat , sekali kau jatuh sorang pon tak tolong kau bhai ! Mak bpk yang kau lupe tu gak yang akan jaga kau . Waawawawahhhh. Aku nasihat korang pon buat apa kan. dah tentu tentu BERUUUK! ermmm..Takpelah, Beruk pon paham bahasa gak , cume tak berakal je ! mcm KAU laaah!!!

SOOOOO , Pegi JAHANAM LAAAH !

_____________________________________________________

Kawan kawan , aku mmg baik pecaya tak ?
Tapi pls jgn cari hal ngan aku . Jangan bg aku benci !
Susah nanti ;(