Tuesday, July 7, 2009

Kami sayang kamu :) Kamu pon sayang kami :) HAHA

aite_kala: kamu jgn bimbangla .. kalo ade pape nak bgtau bg tau la

aite_kala: kat lana kew

aite_kala: kya kew

nurlinajohan: lin tahu . sorang kwn lin pegi sorang pasti de tok lin

nurlinajohan: tetiba touching.

nurlinajohan: hahaha

nurlinajohan: kakya.tak mo la .cite. okeyh .

aite_kala: kamu x yah segan la ngan lana.. lana yg pesan kat kya suh ckp mcmneyh nagn kamu

nurlinajohan: kakya sini ujan lebat gile.mcm mane kakya nak balik .abis la .

aite_kala: eissh

aite_kala: dgr la aku ckp

nurlinajohan: haha. nnti lin sedih

aite_kala: jgn sedih kami adelah

nurlinajohan: ni pon da meleleh .

nurlinajohan: taknak la kakya

nurlinajohan: diam la ! aku tak kuat. haha . da da . kakya . lama tak peluk peluk kan.

aite_kala: kitporng tau lynn sedih.. sebab kiorng amek lynn..kya nagn lana sayang kat ko.. ko fhm x?

aite_kala: pape nk ckp nk luah g ckp jew.. lana pesan kat kya..die ckp kan kya bg tau la kat lin lana ok kalo nak ckp pape..

aite_kala: kya pun lg ok

aite_kala: hahhaha

aite_kala: jd kamu x yah terase la kamu still ade sham..mia

aite_kala: kamu fhm ?

nurlinajohan: ermm

nurlinajohan: mekasih kakya.

nurlinajohan: mia da jauh da ngan lin

nurlinajohan: lin tak paham da die. die pon da tak paham lin.biar la.skrg lin bergantung arap kat syam je la kakya.semua maw cite kat die .

aite_kala: tp kamu maseh ade lana kan? lana kan dekat.. kya pun lg dekat ngan umah kamu.. tp ade setengah pekara kan kite perlukan kwn.. mcm kya neyh kakak utk linn.. kalo nak ckp pape maybe lin segan.. jd lana telah menawarkan diri kalo lin nak cter pape kat kami

aite_kala: lana pesan kat kya suh sampaikan kt lynn yg kitorng syang kat linn

aite_kala: kitorng tau lin nga sedih..

nurlinajohan: mekasih kakya. mekasih kat yana gak.die mmg senasib ngan lin . lin syg kwn kwn lin.tapi may b lin pon de salah.yang lin tak nampak. takpe la kakya lin cube menjadi kuat . haha

aite_kala: x pewla.. kamu jgn sedih skunk neyh kamu set la kat otak kamu .. kamu maseh ade kami..kya ngan lana sayang kat lin.. tp biarla nand lupe kat lin atleast lin jgn lupe kan nanad

nurlinajohan: ermm kakya .bg lin sedih ari ni . berjuta air mata lin da kuar sbb kakya

nurlinajohan: ganti balik !

aite_kala: x laa sebernya nak ckp lame dahh lana pesan kat kya benda neyh

aite_kala: tp kamu jgn ingat kya ikut ckp lana kya mmg sayang kat ko jgk makcik hahahhaha

nurlinajohan: (laughing)

nurlinajohan: AKU PON SAYANG KAU LA MAKCIK .TIMA KASIH JADI KAKAK AKU OKEYH . KAU PON MEH LA SHARE NGAN AKU

aite_kala: hahhaha

** Thank sgt sgt kat mereka nih , walaupon si yana tu suka bocor kan rahsia aku kat kakya. haha :) Sayang korang gile babi la weyh . Thankalot kat kakya gak , lin da anggap kakya mcm kakak lin da :D and thanks bagi jutaan air mata ini kuar :) ILY!

5 comments:

kya said...

eishhh budak neyhh
ade kew g letak blog???
babap kang!!!
huhuhu

girlibra said...

:) ily !

Anonymous said...

haha. kan da kata. kawan sampai mati :P

girlibra said...

:))
*lega nya hati*

Anonymous said...

"*lega nya hati*
hurmm..
huhuhu...
;))