Tuesday, July 28, 2009

Betina sundalss !

Hari hari aku nak marah , kenape ea :) sukahati aku la nak mara , selalu pagi pagi mmg aku suka mara , sbb pagi pagi aku akan direct buka myspace then byk la benda benda yang tak senang de dlm mail aku . HAHA , kesian kan .Tapi petang aku akan appy , sbb ramai yg teman aku kat opis ni takde la bosan sangat , thanks for chattersss semua . HAHA :DD Kalu semalam si perempuan sund tu deleted aku dari list frend die, ari ni si bf die plak tapi aku tahu ni mesti keje die jugak , bf die nak buat mcm tu ? haha, aku kenal kot die , ikot je ckp si sund tu kan ! Ha, bagus sangat la sesuai la korang . dua dua sund !! Die ingat aku hadap sangat ke , kawan ngan ko pun aku dpt apa ? Menyusahkan hidup aku lagi de lahh ,Pleasee la weyhh setakat masuk rumah gelap bergojet gojet tak tentu arah tu , aku lebih layak la dari kau yg under age tu , sedar diri sikit blh tak ? Masuk pon org bayar nak kecoh mcm ko anak Dato' plak . Simpati la aku kat kau ni , budak tak sedar diri nak berkawan ngan org besar , berlagak mcm dah matured , act nak mcm diva , kau pikir kau hebat sangat ea ? CIKIT PON TAK LA WEYHH .


COME ON BITCHHHHH !


2 comments:

DiDi said...

wahahaha
gle best ko kutuk seh
mmg havoc glee
aku suke
kiss my curvy butt
ahahaha

girlibra said...

haha :) biase la. mulut cik nurlina. haha .