Thursday, July 30, 2009

busy busy busy !

Buat kali pertama aku kesibukan, hehe :) sebok bukan sebab keje la weyh ;( Sebok siapkan aktivity tok Gathering Obsess . Buat mase ni semua dlm planning lagi , mmg tak confirm lagi nak buat apa , tapi aku arapkan semua fun je ngan apa yg dirancangkan sbb ni first time Gathering kan , so may b tak perfect sangat . Apa pon thanks sangat sangat to Aten yang banyak tolong benda ni ,semangat betul die . Nanad exam so malas nak kacau die . So tinggal aku , yana , and aten . Kakya pon de bagi idea gak die pon Obsess gak apa :DD Hope sangat benda ni berjalan ngan lancar , even mcm tak ramai tapi takpelah :) Yang penting ada , HAHA ! Rindu nya kat para para sahabat sekalian, WOOOKKKKK RINDU SEYHHHHH!! . Jumpe sabtu ni kat KLCC okeyh , jangan lambat ye syg syg kuhh :) Lot of love ,leen . HEHE . *excited* Jap jap lupe nak cakap , nnti kan surprise yang bakal di buat . hehe :DD



No comments: