Friday, July 10, 2009

Grrr . Love this part :)

YESTERDAY !

:DD Happy la dapat jumpe dorang . WHO ? Kakak dan adik kesayangan . HAHA, tapi mcm aku je yang akak kepada mereka berdua :) hehehe ! Alia n Nanad la :) jumpe kejap je kali nih . Alia de hal so kena balik awal , nanad pon kena rushing sbb kwn die de futsal , perlu ke aku bgth ? HAHA, ira je tak dpt kenal kenal lagi , die tak dpt follow . So nanad dtg ngan kawan lelaki die , MASKULIN MEN :) He name is Nizam , aku penah jumpe die tapi dari jauh je dulu :) hehe . Alia ? masih macam dulu ? kecik molek sebegitu , datang ngan Amin . Amin plak kali ni mcm pelik sedikit .haha :DD No comment . ERMM ... apa lagi ? ermm . takde apa yang menarik pon selain bershopping , Nanad beli seluar , Alia beli kasut .Aku ? AKU TAK LEH SHOPPING DA . DUIT GAJI DA ABIS BELI CAMERA :DD HAHA !
Liling buncit and Nanad kempis :)

TODAY !

May be akan ke rumah Tira :) Makcik aku kangen deyh sama lor :) haha ! Just sekarang tunggu hint dari Aten sygg je . Kalu die jadi , aku on je :) Hope sangat dapat jumpe makcik ngek tuh . haha. aku nak g naik moto mcm jauh sgt je :(

_____________________________________________________

THIS WEEK BANYAK BENDA BAIK BERLAKU :DD BUKAN KAT AKU JE. TAPI KAT SEMUA ORANG BEST LAA . HEHE ! JOM CHECK ;---

1) AKU DAH DA DAPAT CONFIRM LETTER :)
2) SYAM AND TIERA DAPAT INTERVIEW SPA :)
3) HANA DA BREAK NGAN APIS :)
4) IKA DAPAT KEJE KAT PETRONAS :)
5) DIDI HAPPY KAT UNITED :)

CUKUP TAK ? HAHA. DE BANYAK LAGI TAWWW ~

Tapi turun simpati la kat sapa sapa yang de musibah tu kan . Specially kat Adib yg asyik down je. Kesian aku nengok . Kat kakya pon , penatkan nak layan kerenah manusia , sian Aina :( . Lagi kat sape ea , Kat Angah yg mcm mcm dugaan . Takpe la, belom rezeki nak pakai kete lagi kott . Aku sentiasa support ko :) Kat juju yg tak happy ngah life keje die skrg , tak pela ju . Dugaan hidup, harap je laah :) Ermm.. sapa lagi ea , tu je la kott :)

updatessss :)

mase jalan jalan tu .sempat jumpe ngan cartoon ngek ni . comel kan :) krdt to amin yg snap picture nih .thanks yaa !

6 comments:

Anonymous said...

interview spa. aku pon dpt. kat putrajaya. ahahaha. kan2?

Anonymous said...

sape nih ?

Anonymous said...

bunga lah ngok. sape lagi dok rajin mengomen blog ko. ahhahha

Mohd Aminudin said...

datang ngan Amin . Amin plak kali ni mcm pelik sedikit .haha :DD No comment -
ahaha..
pe mksud tu lyn :P

girlibra said...

maksudnya :) amin blurrr !

Jumanah said...

Weyh aku happy lah keje cuma aku just terlalu mengharap yg semuanye akan jadi macam dulu. Hehehe.