Thursday, July 23, 2009

Kawan sengal :)

Yana da kebosanan dok kat rumah , kerja berhenti ,penat katanye dah dok umah , jadi gile plak ngan webcam . haha :)) Tah apa benda benda pelik la yang dia buat lagi , HAHA . Yang penting die de buatkan sign name tok aku :P , comel ouu .. anywy, thank sygss !


Yang sorang lagi kawan sengal aku , Adib purple ! ada ke suruh aku carikan gf tok die :) siap suruh aku promote kan dlm blog lagi . Ok Ok , aku cube lahh walaupon beberape kerat je yang tahu blog aku ni . haha :)

Sesiapa yang nak berkenalan ngan dia blh dapatkan borang penyertaan skrg , tima kasih :D

2 comments:

DiDi said...

mane nk dptkan borang?
heheheh

girlibra said...

haha. amboi gatai ,
hehe. betul ka maw nih .
:DD