Monday, July 6, 2009

Liyana Suhaimi

Rindu sama makcik nih , ari tuh jumpe pon kejap je . Sempat membuat tebiat buruk , haha. Apa lagi snap pic bagai nak rak la. haha :) disamping syam gojes n huda rock :) Maw tgok enggak ?

Si SUPER KURUS ! :DD


Gathering cancel , frust sgt ! Tapi tak pe la, may b next time bukan semua free time kite free . Aku ACCEPT ! :DD . Sorry to nanad , ban , aten , Kakya , Tiera and also Shikin tak dpt jumpe ths week . May b next time Okayh ? Sabtu tu de masak masak sikit , saje je antar makanan kat Masjid . Ermm. angah de bakat terpendam taw , nampak je keras . Tapi masak relax je mcm Cik kiah berpengalaman 5 tahun . haha . Caya tak kami masak berdua je :) haha. Aku ? TOLONG TUMBUK TUMBUK BAWANG OKAYH LAAH ! :DD nampak mcm tak sedap, tapi okayh laa. HAHA !

Nampak SEDAPPPPP kan ? haha ! Sayang sayang sekalian , bukan enggak maw jemput dong . ini ku hantarin ke Masjid aja . HAHA .Tunggu raya , datang umah okayh ?

&&&

Tira gojes, thanks for ths MMS . Kami semua rindu kan kau ! :)

3 comments:

kya said...

skunk dah berisi skitkan
cik lin lin..
huhhu
tpkan
bihun tue knnnn...
menarik perhatian kya la..

urmm laparnyaaa
x jemput pun :(

girlibra said...

haha. bukan buat kat umah la kakya.
antar masjid je .

lana said...

ouh atira maksum..
hehe