Wednesday, July 1, 2009

Pasangan beruk paling hott !

HAHA. seronok kan topik aku :) best best , kenape aku ckp best ? sbb aku da luahan apa yang aku nak cakap . Padan ngan muka kau setan ! Main la lagi ngan aku , aku mmg suka cari pasal nih . Nak kenal aku sangat sapa kan . Aku diam diam kau pijak kepala , Aku diam bajet aku salah laah , aku malas je nak cari pasal sbb aku tahu mulut aku mcm gampang, satu perkataan kuar ko tekejut ! Rase kan la , orang buat baek taknk terima, dah kuar setan aku NAAHHH teduduk la kau kan , sbb apa ? sbb kau salah kan . Tapi tak sedar sedarkan ,Yang sang jantan plak lagi kesian, sayang sangat gf sampai jadi mcm tu . Lupe mak bpk , lupe family . Nasib kau la dapat gf mcm tuh . tu belom buat bini lagi tu , da buat bini tah mcm mane la kan :P Aku pon bukan baik sangat , aku mengaku la. Tapi sekurang kurang nye , aku tak duduk ngan jantan 24 jam ! aku tak makan duit orang ! aku tak menipu orang ! aku tak berlagak hot walaupon duit de singgit dua puloh sen je ! dan yang penting aku tahu asal usul aku . Kesian kesian . Simpati la aku kat kau , muda muda lagi da tersimpang jauh ! Sesat yea ? hahaha ! Mase depan pon takde , Memang la kau tak hadap ngan simpati aku . Tapi aku nak simpati gak ngan betina mcm kau nih. blh ? haha ! Heyyy! suka hati aku la nak cakap apa , BLOGG AKU KOTT . KAU KESAHHH APA ?!! Pegi mati la kau betina , Setakat muka cun kau tu , tapi makan hasil orang lain tak payah la cibai ! Dan kau dua ekor beruk yang di kasihani , aku pon malas la nak ambik tahu hal korang , bukan aku dapat duit pon. Lain la dapat duitkan . Lagi pon cite bodoh korang tu tak howt pon orang nak tahu . Plsss la , take ur SPM okeyh . nak speaking mat salleh . cibai kau ! Pandai sangat la otak ko kan :D

Kenape aku marah sangat ? nak tahu . Sbb org org gampang mcm korang ni , mmg patut dapat maki hamun dari aku . Aku bukan main back up korang selama nih cakap aku nak kantoi kan korang , bodoh ke bebal kau nih !! Kau dengar sini baik baik yek, kalau aku nak kantoi kan ko , aku da bgth la apa yang korang buat selama nih . Hal dalam luar korang aku da bgth, tapi kenape aku tak bgth ? kenape aku back up korang ? sbb aku malas nak ambik port ! alih alih sebab satu kes mcm ni , nak target aku plak yang kantoi kan. Kau yang kantoi kan diri kau sendiri la ngek ! EHHH, die mak kau la , mak kandung kau ! Kalu ko tak bgth pon die akan tahu , die sendiri akan rase . Suka suka je nak tunjuk jari besar kau tu kat aku kan !! Tapi takpela , terima je la balasan kau nanti . Aku mampu tersenyum je ! Pesanan aku buat kau dan kau , berubahlahh jangan sebab duit kau fikir boleh beli orang . Aku tak hadap la duit kau ! Jangan enjoy sangat , sekali kau jatuh sorang pon tak tolong kau bhai ! Mak bpk yang kau lupe tu gak yang akan jaga kau . Waawawawahhhh. Aku nasihat korang pon buat apa kan. dah tentu tentu BERUUUK! ermmm..Takpelah, Beruk pon paham bahasa gak , cume tak berakal je ! mcm KAU laaah!!!

SOOOOO , Pegi JAHANAM LAAAH !

_____________________________________________________

Kawan kawan , aku mmg baik pecaya tak ?
Tapi pls jgn cari hal ngan aku . Jangan bg aku benci !
Susah nanti ;(



4 comments:

lana said...

sayang..cam leh agak jew?
dak uma jan kew?
haha
pandai2 jew aku
tgk2 salah org..
bukan main maki lg..
:P

girlibra said...

:DD 5 bintang untuk anda !

Anonymous said...

bunga here.
ahahaa.
july dimulekan dgn tidak bek.
btol?
so harap2 ends of july. have sumthink bter. amin.

girlibra said...

amin amin :)
thanks bunga !