Monday, July 20, 2009

Seminggu itu ,

Tah apa apa je tajuk die kan , haha . Suka hati aku lahhh , blog aku punn . hehe .This week agak best , sbb jadual pack gile :DD

Jumaat , abis je keje pegi makan Pizza satu family :) bestkan, rase mcm dulu dulu plak . HAHA , nasib Mak ngan Abah still close , takde la rase sangat :D Thanks a lot Along belanja makan mmg kenyang gilaa kott , Syam pon ikot sekali dan pada hari tu secara rasmi nya die da jadi ANAK ANGKAT keluarga ENCIK AHMAD SHUKOR DAN PUAN NORAINI , konon je nak jadi anak bongsu , siap panggil aku Kak Cik lagi .. Arghhh , aku still adik okayh ~ :DD


Sabtu , FAMILY DAY TNB ! Panasss gila kot , takbeest la . da la tak menang cabutan bertuah , sakitnya hati !! INI TIDAK ADIL , haha :)) Tak ramai pon jumpe budak flat dulu , tah mane dorang pegi tah , jumpe bby pon kejap je . Sebok nak masuk acara lari dalam guni la , makan kentang paling cepat la , naik kuda la , aku biarkan aja . Mak je main time tu , yg lain da tak tahan panas da :) Acara tarik teh tarik , menang taw . No 2 , pa ndai Mak noni tarik teh tarik . HAHA .


Lepas selesai je Family day tu , kami menunaikan hajat anak angkat baru keluarga kami tok pegi mandi di Ulu yam , wahh..bukan main suka lagi Issammuddin tu , sakan mandi sampai tejatuh, kan da suruh hati hati ..Mak plak buat sandwich , mmg sedappppp lahh :)

*dah mcm penagih da aku ni, jerawat jerawat*


*puteh sangat Si Syam nih*

nak balik da, Bye Bye :))

Ahad , before balik umah , mak ajak pegi tengok movie . Papa ngan jan pon ikott sekali , kelakar je papa tu , die plak takut tgok cite tu , kalu aku menyorok kat jan , die menyorok kat mak , yang mak plak sikit sikit melatah , tak tenteram aku nak tengok . haha :DD tapi okayh lah .. Aku nak bagi 2 bintang je blh , sbb takbest sangat la. Ending mcm celanat :P


IOI Mall :)

2 comments:

kya said...

wah wah wah !!!!
best nyaaa :))
kalo camtue nak jd
anak angkat anak pakcik shukor larr
hapy family ~~~

girlibra said...

:DD haha ! blh sila la daftar :)