Monday, July 27, 2009

Wedding lahh


Mari cari hadiah tok pengantin ,
kami sempat bagi pose terbaek :) haha , terbaek ke ?


Sebenarnya ada 2 pasangan pengantin taw, tapi sorang lagi tah mane tah , nnti la upload kalu de kat camera abah :D hehe , bile tgok orang kawen macam teringin je . HAHA , sedih kot time bapak pengantin cium dahi anak pompuan die, pastu anak die tengok je si bpk pegi ;( OMG , Lin tak kuatt, *nages* .. then abah nampak , he ask me why . i just silent :)

No comments: