Sunday, August 30, 2009

Pertemuan sementara

Jumaat lepas;

Jumpe kejap je , semata mata nak ambik picture dlm laptop :) Mengimbas kembali kenangan kenangan bersama ketika di Utan belantara , HAHA . Dulu sedikit krisis , kini aku kembali tenang dan senang bersama Cik Farhana senget ! :) Dah tentu tentu la rindu , Tapi ego sorang manusia kan mengatasi segala gala nya . Bodo en . Takpelah sekarang semua da pulih , die pon da bahagia dengan org org yg ada disekeliling dia .
Alhamdulilah .

Thanks Syam sudi teman aku , and thanks to Fiza sudi teman Hana :DD

B kata " Hana dah cantek , pakai bulu palsu "

*jeles , pinjam bulu :) *

sabtu; Pegi Maju Junction , ambik MyKad . Dah 2 bulan baru nak ambik , sorry takde masa :) Nasib tak kena denda lewat ambik , kat sana jumpe Huda Nordin . Wahh. Datinggg :D Bagitahu makk kau . HEHE .Tak sempatlah nak snap picture , next time ea .. Nie kali ke-5 aku menukar nukar IC , dengan alasan yang pelbagai . Penatla mcm nih , duit pon penat kuar :( HEH!


Promise pasni takmo ilang dah ,
takyah bawak IC kuar leh tak . Mesti tak ilang !! :)
Tapi nnti org kata INDONN lakkk ? HAHA .

2 comments:

Laydee Lana! said...

hana da gemok..aku tak gemok2 lagi!
cheh!

girlibra said...

yana sygg,
kau tu cacat tumbesaran :)
HAHA.