Monday, August 3, 2009

Gathering O

Aku sendiri tak tahu nama nye gathering ataw perjumpaan biase aja , nilai la sendiri . HAHA , nak kata gathering tak sampai 10 org , so may b takyah la panggil gathering . Tak mahu menyalahkan org lain , cume agak kesal ngan apa yang berlaku tapi tak apa la , ini mungkin sebagai permulaan untuk Community ini . Anywy , thanks tok yang sudi dtg . Xspecially thanks for Fatin , yang tak putus putus bg semangat "cOnfident lin cOnfident .."HAHA , and kakya . To all my sygs sygs yang tak dapat dtg tu , its okeyh lahhh may b next time leh jumpe , kan kan . aku okayh lah ! :DD Rasenya takyah sebut lahh nama kan , macam ramai sangat yg tak dtg . HAHA and to nanad , so sorry atas perjanjian yg telah die buat . Kami penah menunggu , dan pada akhirnya ada sedikit masalah so tak dpt jumpe ;( thanks thanks thanks again for uall guys yang dtg , ATEN, ALYA ,KAKYA,HUDA,SYAM, and RIRI .


Pagi yang penuh semangat tu aku share ngan kakya, sebab aten kena pegi class grooming die . Maknanye aku bersiap kat umah kakya la , thanks kakya . Then aten ambik kami , Alya da de :) Wahhh .kecoh pasal rusuhan ISA tu , adakah itu salah satu faktor ramai yang tak dtg . Aku diam kan diri je kat belakang sambil diperhatikan oleh kakya "Lin okayh ?" HAHA , ok kakya ok . dun worry . HAHA . *mengeluh* Then col has , die pon tak dpt dtg , its okayh girl :) Cadangan pertama nak cancel kan aja Gathering tu , alih alih tak blh sbb syam da OTW ke sana , Ok Ok . Teruskan je lahh . Then sampai je mmg ramai la manusia manusia perlbagai ragam , yang paling kelakar ramai yang pakai penutup mulut tu , ni semua sbb wabak H1N1 lah nih. HAHA..Salah satu sebab lagi adalah ada PC Fair , tapi kalu takde even tu pon KLCC mmg ramai kott . HAHA . Mase tu mmg takde hala tuju , kami sepakat pegi makan , McD jomm . FULLLLL . Ok Ok , KFC lahh . HAHA :DD . Syam ngan huda dtg tepat pada mase nya, sempat la makan bersama dan kakya masih menanyakan soalan yang sama "lilin Ok ?" *aku cube menahan* . "Ok je kakya" ... "Tipu , kakya tahu . kakya de benda nak ckp tapi nanti lahh " . Aku da start senyum, gelak , seakan akan tak ikhlas tiba tiba , BOOOOOOMMMMM . nak kuar dah , pls pls . bukan skrg ! ;( Semua tu aku tahan buat seketika , biar la kakya je yang tahu . HAHA . Lepas makan mmg tak tahu nak pegi mane , PC Fair lahh kat KLCC Convention Center . Then settle die sane , bergambar sedikit sebanyak . Walaupun mcm tak de mood sebenarnya , tapi aku cube jugak membuat senyuman palsu , mungkin takde yang nampak . HAHA .Pandai kan aku berlakon :)) Then patah balik ke KLCC , Berjumpe la ngan Cik Jumanah , kerinduan disitu ea sampai dua kali aku peluk die , Sambil berborak kami menunggu kedatangan Riri dan akhirnya ketemu jua . Ok Ok gathering da abis , blh bersurai . Kakya da ke seremban pegi kenduri , huda ngan syam da gerak , dan skrg tinggal la kami bertiga ;Aku , Aten , Alya . Bergerak ke BB lah , apa lagi . Shopping time :) Agak kepenatan , tapi best . Agak kesedihan , tapi okayh lah . Agak terkilanan , tapi shuttttt silent !! And to ADIB sorry sangat sangat, bukan tak maw jumpe . Jadual pack gile aku tahu ko pon mesti busy kan kan .




Lets me introduce ; Riri

Sempat jumpe juju .wahh . betul la weyh . da kurus kott . nak keje starbux la mcm nih !! HAHA .



7 comments:

Anonymous said...

sume ade tersirat dalm hati masing2. ;)

girlibra said...

yes .

Anonymous said...

i suke! t wat gathering g k!mwah2-ATEN

Anonymous said...

gathering best

Jumanah said...

Knape pic aku buruk? >.<
Tak aci, time tu tgh pakai baju kerja.

DiDi said...

yela aku x dpt dtg..
aku kt muadzam tau x!!
waaaaaa
ceh apesal aku emosi semacam..
wah gmb ko pose x bleh blah la makcip
hahaha

girlibra said...

haha :) diam diam sudah la makcik dd oi . sepak kang !! hehhee :DD