Monday, August 24, 2009

Selamat Selamat Selamat semua nya (;


Sila perihatin dengan picture picture diatas okayh ! Semua itu dilarang , dan juga semua benda yang sewaktu dengan nya , Alahhh paham paham sendiri je lah ! :)

Pejam celik pejam celik , terbeliak bijik mata . HAHA . Dah ramadhan yg ke-3 dah kan . Rasenya tak terlambat lagi kalu aku nak mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak :) Thanks tok kawan kawan yg sent msg bulan pose tu ea :) Bella , Aten , Riri , Syam , Acap , Adib and of course my sygss , Bie :D Lot of love lah , so sorry kalu de yg tak reply , tu tandanya krdt tk mencukupi . HEHE. Disepanjang bulan yg mulia ni , mari lah kite sesama mengurangkan bebuat dosa dan mengumpul mata ganjaran pahala . Alangkah bestnye kalu aku blh berpuase penuh en , mesti semua tak caya ;( Baeklah aku berazam , nak pose penuh tahun nih . Korang tengok lahh . HAHA , tapi kalu reason pompuan tu jgn masuk sekali lah . Dah tentu tentu la, 'burn' azam aku tuh . HEHE . Anywy , kawan kawan . Maafin ya kalu de salah dan silap , mmg la belom Hari Raya . Tapi tak salahkan kalu nak minta maaf awal awal :) HEHE .


*Office bg balik awal , tok bulan puasa ni . Masuk mcm biase 830 AM , Balik 400PM*
Suka gilak ! :) Kepala otak aku ; BAZAAR BAZAAR BAZAAR .

________________________________________________________________



HAPPY BESDAY TO YOU
HAPPY BESDAY TO YOU
HAPPY BESDAY TO ALIAA , HAPPY BESDAY TO YOUUUUUU (;

*Sorry lewat wish semlm :( Aku ingat , tak penah lupe pon . HAHA .


Thanks jadi sebahagian dari kawan aku mase mula mula aku kat Unisel dulu , biasa lah . Aku ni bengong sikit and sengal kadang kadang . Aku target kat Unisel nnti mesti takde org nak kawan ngan aku , HEHE .Nasib kau terima aku seadanya , kan kan ! :) Thanks sudi dok sebilik ngan aku , agak kelamaan la jugak kan :) Walau byk masalah kau bg kat aku , tapi aku rase kalu takde masalah kau mcm bosan plak . Jadi okayh lah , at least aku ada benda nak pikir . HAHA . Ada jugak UJIAN KETAHANAN MENTAL kat Unisel , en en :) Babe , Sorry for everything yg penah aku buat kat kau . Aku manusia biasa tak lari dari kesilapan , Selalu cuba menjadi sorang kawan yang terbaek tok kau dan semua tapi kadang kadang tewas juga . Kadang kadang kau terasa , aku tahu . Sorry ea :) Tapi pecaya lah , aku sayang kau . Aku sayang kawan kawan aku . SUMPAH . Tak tipu weyh ! :( Kalu korang semua takde macam mane aku leh abis Dip ? Macam mane aku leh hidup kat utan tu . Thanks sgt sgt ! :)

*Semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki .

*Semoga semakin tabah menjalani kehidupan yg amat sesak .

*Semoga dipercepatkan jodo , aku tahu ko tak sabar da nak kawen :)

*dan bahagia DUNIA & AKHIRAT :)


No comments: