Tuesday, August 18, 2009

Happy Birthday

HAPPY BIRTHDAY ABAHHHH :DD

We Celebrate Your Life

Of all the men in the whole wide world,
Whose praises are sung out loud,
There is no man whom I respect more,
Or of whom I am more proud.

Throughout the years, you’ve worked so hard
To provide us a happy life;
You’ve been there to help and give advice,
And you did it all without strife.

That is why on this day each year,
I pray all your wishes come true;
Today we celebrate your life,
So Dad, Happy Birthday to you.

By, Karl and Joanna Fuchs

Time snap picture ngan aku je, abah da start touching ,
ha ! mula la muka takmo senyum ;(

Tahun ni , kami adik beradik takmo da bg hadiah kat Abah . Macam budak budak je bagi hadiah , Abah kan da tua . Jom pegi meRELAX kan diri . HEHE :)) Nama je Manjakaki , tapi sebenarnya full body . Hope abah happy lah kan :D


Mula mula basuh kaki ngan air garam :)


Abg ni PRO mengurut ou :)


Abah menjerit jerit kegelian, HAHA . Sampai tutup mulut sendiri , semua gelak kan die . Kelakar la En. Ahmad nih ! :P

Akhir sekali Urutan badan , kena masuk bilik siap tutup lagi . Wah wah berdua duaan ni . HAHA . Best lah services kat sini , pekeje pekeje die pon baek plus ramah , Tempat die pon rest je , cantek plak tuh . Abah pon nampak happy , nnti kite pegi lagi ea :)

Next aktiviti MAKAN , mmg TAKSAH kalu tak makan sama sama . Ma pon join :) Along da beli cake awal awal da , Mane ea lokasi kite : NARA SEAFOOD lahh . Sedapppp , mmg selalu pon kat situ .


No comments: