Friday, August 28, 2009

Kesian Makkk ! :(

Semalam aku da semangat datang keje , aku da semangat online , tetiba mak col . Ajak pegi Hospital UM , Mata die sakit . Aku pon tk lepaskan peluang la untuk bercuti , Lepas dlm permission En Z . Aku pon terus kemas barang , angkat kaki blaah ar . Tunggu apa lagi . HEHE :) Mula mula ingatkan Allegic . Rupe rupe nya ; Ulser dlm mata , dah ada bakteria dlm mata dia . Ingatkan mulut je ada Ulser. Rupenya mata pon leh kena Ulser ea . HEHE ! Disebabkan langkah berjaga jaga terpaksa la mata nya die tutup sebelah , dah macam Lanun da aku tengok . HEHE , SORRY MUM ! :) Bukan saja mulut kena tutup sbb H1N1 , mata pon kena tutup . Kesian kesian .


Kemarin punye cite ,

Mlm tu tetiba Cik Noni ke usia remaja , melayan telatah aku bergambar. Mula mula aku snap picture sorang sorang , konon nya nak MMS kat bie . Sekali die jeles , die pon nak gak join bergambar . Aku pon layannnn kan aja lah . HEHE ! :) Ok ok , "Mak buat muka paling comel , yang terbaek kite send kat shah ea " . Die dengan kegedikannya , "Ye Ye" .

Dan hasilnya (;


aku takde la send semua , picture yg terbaek je lah . Dan yang terbaek kat sini , bg aku . Yang picture no 1 tu , nampak muka kami sama kan :) HEHE !

1 comment:

Anonymous said...

syok2. hehe. jeles. lah!