Monday, August 24, 2009

Last weeekk , so tired !!

Jumaat ;)

But Happy lorr :) Dapat jumpa Yana , dapat jumpe Aten before die nak pegi Umrah , dapat tolong Mia niaga :) Best lahhh ! :)

Mula mula jumpe yana dulu , dapat nages bersama :) ILOVEYOU SYG, DUN WORRY SEMUA AKAN PULIH :D Kami semua da untuk kau !

Kau ngan aku kan senasib , apa kau rase . Aku da rasa da ;(

Sayang lana , air mata kau sudah kering akibat cinta . Penat kan , sekali sakala memikirkan terkilan sungguh . tapi tidak mengapa . Ini semua kan asam garam kehidupan , pahit manis percintaan , dan yang penting semua rase itu yg harus kite telan :) Bak kata yai "chill lah" :(

* lalalalalalalalalaaa *


Ok ok STOP sad. Aku kena jumpe Aten , die kan nak pegi umrah . So maafin aku ya , halal kan makan minum taw taw . kenape aku ckp mcm tu ? Tah , aku ikot org org tua ckp . Before nak antar org pegi umrah mesti minta maaf semua , aku pon tk tahu apa motiff dorang . HAHA . Semoga die selamat pegi dan selamat kembali . Cepat balik yangg , nnti bebuka sesama okayh .Hope plan kali ni menjadi , hehe . Love you Aten ! :)

Syam mmg sentiasa ada ! (:


Kesayangan Aten ; FAQTEE (;

Loving je dorangg :)

Sabtu ;)

Rumah Mia , tolong die masak masak sat tok niaga kat bazaar sok :) kat Ampang Jaya , best gak lah . Walaupon penat kan , tapi mcm bebaloi la bile tengok semua settle :DD


Pagedil , sedap :) Kikah sebok sebok je time tu :)


Angah pon turun serta membantu :)


Okayh tak ? HAHA . *semangat*


Mia meluahkan kepenatan die kat angah , sian dia :)

With Jihan (twin Mia ;)


Lepas tu aku set nak bebuka ngan Angah kat luar , Abah balik Johor , Mak kat umah die , Along ngan kekasih die , Shah keje . So terpaksa la bebuka berdua , mls nak kaco syam . Ni kan puasa pertama biarlah die bebuka ngan Family dia :) Tak kesah la berdua pon janji , Jomm ngah siap siap , cun cun sikit ! :) HAHA .


FOOD COURT NIRWANA ! :)


Nasi USA :) *perut tu cover sikit lin , haha :)*


Mee suppp :) *Prosess diet, takmo makan nasi*

*Aku tahu lah korang tahu apa nama makanan ni , saje gatal nak tulis . blh kan ? HAHA*

Lepas bebuka ambik Syam lepak Jusco sat , saje survey baju padahal gaji lambat lagi . huh ! :) Semangat nak raya nih . HAHA . Bengong en , dah takde keje la nih .

:)

Ahad ;)

Kali ni tak bebuka berdua , tapi bertiga :) B kan cuti , so die turut serta lah . Masih makan di tempat yang sama . Sebab sedapp kot :) Then lepas bebuka , ingat nak balik terus umah mak . Tapi Angah minta teman pegi ambik Abah kat Pudu plak , So nak taknak terpaksa lah B ikot sekali , kesian die . Tak senang duduk die ngan pakcik Shukor . HAHA ;) Tapi die buat buat cool je , tapi dlm hati die . "Den raso nak terjun jo" :D

*taksempat nak snap picture , batery low :(

2 comments:

DiDi said...

hish..
sape yg pkai bj kelabu tu?
comel la..hish..

girlibra said...

comel ke ? haha :)

nama die syam , besties i ;D