Friday, August 14, 2009

Merapu lebih :)

Syaaban nak bla da tak lama lagi , Mari ucapkan Selamat Tinggal . HEHE. Selamat datang kepada Ramadhan , mmg mcm lambat lagi tapi tak la lambat mane kan . May b Ramadhan pon da on the way .HEHE . Semua kwn kwn da semangat nak puase ,terutama si Alia yang da tak sabar sabar buat kueh raya , wah wah , Jangan lupe kueh bulu kegemaran aku ok ! Dan nanad yang akan busy menolong kekdah , HAHA . Paham paham la ea :P Semangat kepuasaan dulu weyh , ala mula mula je tuh ! Caya lah , terutama Si Liyana tuh . Kalu Ika ngan juju tu jangan cakap lahh .Confirm confirm sama kaki ngan aku , HAHA ! Rindunya zaman belajar dulu weyh , Tak leh blahh , sapa nak ponteng puase je mesti cari aku . Ju, ika ,yana, alia , tira kalu uzur pon lepak umah aku . Tapi bukan mase kat Unisel je lah , mmg dari aku kecik lagi dah mmg kaki ponteng puase , Kalu angah sanggup tahan semata mata nak dpt duit raya lebih , aku tak kesah pon janji dpt makan . Patut pon badan montel . HAHA ! tambah plak ,kalu de geng sekepala , mmg makan bersuap la jawapnya . Wah wah . mmg berganda la dosa aku menghasut orang ponteng puase . Siap kasi pinjam meegi lagi nih , HAHA .Tapi sekarang sapa yang nak teman aku ? sapa yang nak masak kan meegi tok aku , ada ke meegi kaedahnya . Alooo , penuh la aku puase tahun nih , HAHA . ye kew ? mcm tak je ! HAHA , Takpe takpe tengok la mcm mane ea :) Kalu time time mcm ni , semua sebok la nak ganti puase . Aku relax je , padahal byk gile tak ganti ganti , tanggung lah kau leen ! :( Apa yang pasti , time ni gak la semua sebok nak beli brg dapur tok umah . Beras lah , telur la , minyak , gula ,sirap lahh . Padahal hakikatnya nnti beli kat bazar gakk ! Tak paham aku . Ari ari makan benda yang sama , kalu berubah pon mungkin jenis air nya . Kalu kakya , mmg banyak la bungkusan die . Mane tak nya semua main oder je ! :)) Kesian kesian , tapi takpelah bulan puasa kan berbanyakkan berbuat baek :D Tapi baek berpada pada okayh kakya :) HEHE . Anywy , Di kesempatan ini , Aku mengucapkan SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA DENGAN SEMPURNA , DAN SEMOGA KITA SALING INGAT MENGINGATI ANTARA SATU SAMA LAIN , DAN JUGA MAAF MEMAAFKAN SEANDAINYA ADA SALAH DAN SILAP YAA ! :DD


Bercerita pasal bulan ni , nampak nya kurang best lah . Sebab 2 kawan aku break bulan ni , tu yang aku tahu , yang aku tak tahu berape ramai lah kan . Apa pon hope semua semua yg break tu dpt meneruskan kehidupan seperti biase . Bak kata Alia " Jatuh dan Jatuh " , tak kira la jatuh cara mcm mane sekali pon , bangun tanpe rase malu . bangun tanpe rase dendam ,bangun dengan penuh semangat walaupon sakit , balik umah kan leh letak ubat :) HAHA . Moga moga perhubungan seterusnya dapat memberikan mewujudkan kematangan kepada anda anda anda dan anda . Kepada perhubungan yang tidak pasti plak , rase nya die lebih tahu apa yang perlu die buat kott . kan sayang :) Kami sentiasa ada tok mengecohkan diri anda , Kan Aten ! :DD Apa yang paling penting , tak kesah lah . Korang single ke , double ke , triple ke , KITE TETAP KAWAN SELAMANYA OKAYH (:



AMIN&&ALIA


EDY&&ENA

CINTA ITU TIDAK SEMESTINYA MEMILIKI , setuju ?

Paling latest cite pasal konvo , dah heboh da ni 31hb Oktober till 2hb November . Wah wah semangat semua ,mesti time tu Alia ngan heels die , Liyana ngan gaya rambut die , Nad mesti ngan tudung ala Yuna die , Tira ? ha , tira simple simple je mcm aku . Tapi kalu Ika ada die lah paling vogue ! :)) Sengal en , yang pastinya aku pon semangat weyh .Tunggggu :DD Ni lah hari yg dinanti nanti kan , walaupon mcm lambat lagi en , 2 Bulan lagi . HAHA :DD Tak mengapa la leen , kite berangan awal awal ea :) Nanad kata "Sapa nak tangkap gambar aku ?" kaedahnya , gambar aku ni sapa nak tangkap . Kau tak pe lagi , Degree leh konvo lagi sekali . HAHA :P Motiff nak tangkap gambar ?? HAHA , Sengal en . Rasenya time tu la nak berkumpul buat kali terakhirkan , bestttnya !! :)

9 comments:

Anonymous said...

suke la cite bln ini! :) aten

girlibra said...

hehe :)

Anonymous said...

lin lin..
jom la kite wat diploma blik nk x??
nggeee...;)
bleh kite mam mggie same2 lg kat uma ko.. msak bihun ke?? ko igt x??
hahhaha..
alahaii syiokknyee time tu kan..
by,,
tiera..:))

Anonymous said...

ooppss..
lupe.. lg 1,,
gmbr ak xtecalon dlm cite ko ni ker??
hahahah...
liinn nggekk!
by,,
tiera jugak..;))

alialiyana said...

lin.aku sedeh tgk pic tue.
:(

Anonymous said...

lin. wlpon ko x letak name aku. aku tau ko berkata tentang nye.
hahaha kan?
aku sedang hadapinya ngan berani..
tempuhinya dgn tabah.
thx kawan2. aku syg korg gak! sgt2.
-jolly

girlibra said...

tirah , aku takut kena saman kalu letak picture kau . aku perli nih taw! haha :)

Anonymous said...

lahar la ko ni lin..
hahahah...
mentang2 la ak ni xsegelemer korunk..
ngeeee ;)
smpai ati ko..
lin jaattt !!!
tiera..

DiDi said...

cinta x semestinya memiliki..
btol tu..
hu...