Monday, August 17, 2009

Sebelom Puasa ...

Berbalik pada tajuk post kali ni , Sebelum puasa ... kami plan tok enjoy bersama , pada mula nya mmg agak kecoh sikit , biase la budak budak mcm aku ni . Baru nak UP kan biase lah , umor je da banyak :) HAHA . Jadi tok tak nak bg kecoh aku ikot je lah seperti yg dirancangkan :DD Tapi mmg best gile , aku enjoy gile mlm tu . Walaupon de pekara pekara yg mcm tak syok tok dicerita kan , walaupon ada kejadian kejadian yg tak diundang dan walaupon ada benda benda mcm @#$% berlaku !

Sempat lagi bergambar mase kat Car park :)


Mia geboo ;)


Syam notty malam tu ! ;)


Thanks Azel, sudi join :)


Anak Shukor yg baek :)


B, da gelap lahh . Tak pe ! Janji CINTA takmo gelap :DD


sebahagian nya :)

Couple couple balik umah Apit (bf Azel) , yg single mangle . Balik umah masing masing ea :) Angah sorry tak dpt follow ko , Dorang mesti lepak mamak dulu . kami terus balik lah , keadaan tak mengizin kan tok melepak lagi ;( Pagi mase kat umah tu plak de Drama Cinta berlaku , adooii ngan aku aku sekali kena :( Tapi takpe lah , bak kata Afiq "Org masuk hantu mmg mcm tuh" HAHA , kau sengal la damia ! Please please jangan mcm tu lagi ok ! :P


Pagi tu , awal gak bangun , berape jam je tido . Sempat plan apa nak buat tok hari Ahad plak . Weyhh ... AKU DA KERINGGG NIH !! :DD Nasib Azel dengan keperihatinan die , masak kan Nasi goreng . Sedappp , die nak kawen da tuh . Mase je tak mengizinkan . Sabar ea yangg :D HEHE


Lepas makan , mereka semua lenyap ke alam laen ! HAHA . Tido lah apa lagi , membuta sampai petang . Wah wah , masing masing tak ingat nak balik umah ni ! :) Ok ok , dari pkul 12pm sampai la pkul 4 pm. Tanggung tanggung , pukul 5pm baru gerak balik .


Muka maw tido ! :D Ngantokkk !!!


Okayh Okayh , blh balik semua :) Jumpe next week .


LOVE YAWWWW !

No comments: