Wednesday, September 16, 2009

Datang Lagi :)

Syawal datang lagi weyh , biasa lah time time nih semua busy nak shopping Raya lah . Beza nya tahun ni ngan tahun tahun sebelum nih . Tahun ni aku da keje , so mcm banyak sikit la yang masuk :) tapi banyak jugak la yang akan kuar :DD HEHE , paham paham je lah .Dah keje takkan taknak bg mak bpk sikit ? takkan taknak bagi budk budk duit raya ? takkan taknak bg atok sikit :) Nenek je tk dpt merasa duit gaji aku ;( Nekk, lin rindu nenek sgt . Sumpah ! :(( Huahuwawa... Lin diam diam je duduk , simpan air mata tok pagi Raya nnti :) Pening aku pk , mcm mane aku nak handle raya tahun ni ;) Minta minta semua berjalan ngan lancar , aku rase kalu tak boros mesti OKAYH kott ? :) Semlm dapat duit raya lagi , kali ni anak Dato' plak kasi . Tima kasih En Hairi ! Best lah sini , banyak gak dpt duit raya . Belum raya da dapat duit raya taw , kalu mcm nih dari kecik aku nak keje kat sini . HAHA ! Macam tak jadi nak tukar keje je weyh , jahat en :) Yang penting bukan Dato' je yang dpt hamper raya taw , aku pon dpt :)

muka mcm celanat bos takde :) mls nak make up blh ? HAHA , lin lin ! :D


dlm ada, kurma , buku islamic , minyak wangi


Telekung , sejadah , kain pelekat *betul ke aku eja ? HAHA

Thanks Skve :) So, duit pon dah ada takyah la tunggu peruntukkan Abah tu , lambat sangat Abah nak bg , penat den tunggu Bah oi :) Aku ajak mak gi Ioi Mall balik keje tu .Konon nya nak survey brg je, tapi aku dah tak tahan sgt lah :) Kali ni nak tak nak kena beli gak , sikit sikit lah . HAHA . Best shopping ngan ma , tapi die cepat penat lah , kesian dia :( Takpe takpe, slow slow ea Cik Noni .

*baju ni takleh beli , mak kata . nak raya bukan nak g Club ! :(
lin nak pakai kat umah la mak , haha ! :)

Thanks Makkk teman kan kite :D

No comments: