Wednesday, September 2, 2009

Ini masa nya ...

Dah bosan la guna nama Libra , aku rase da tiba masenya untuk aku berubah mengunakan nama aku sendiri , bukan buruk mane pon nama aku . Betul tk ? HAHA . Dulu dulu , nama pertama sekali aku guna mase buat myspace ;

1) Apple pie
2) Libra de Pavillion
3) Libra Obsess

Aku mmg tak suka tukar tukar nama , tapi kali ni aku nekad lah . Dengan ini aku membuat keputusan mengunakan nama aku sendiri ;)

LEEN OBSESS

----------------------------------------------------

Baru sebentar tadi Adip call , thanks ya ! Ingat gak kau kat aku en , HEHE . Just borak borak biasa je , tanye kabar . tentang pose . baju raya . and bout seorang gadis baru dlm hidup dia :) Nama dia Fenaz , study kat melaka . Happy Oliday for ths week ea :) Nampaknya da ada penganti Eda :) Baguslah sebagai permulaan , Tahniah ye ! At least kau da de teman . Lama gak kau col , sampai aku penat nak gelak . Wah wah ada satu rahsia best kau da bgth aku nih , Dun worry aku tak bocor kan rahsia tu ! :) HAHA . Bukan Adip je taw de org baru dlm life die , Alia pon dah ada :) Alhamdulilah . Kali ni katanya pilihan mak die , tapi pilihan kali ke berape aku pon tak pasti sbb da banyak sangat . Nama nya Fadhi kalu tk silap aku .Hope kali ni kekal ea cik adik manis , aku tahu kau pon taknak clash clash nih :) Hana pon da de penganti nya , tapi terpaksa dirahsia kan namanya atas sbb sbb tertentu . Hope kali ini kau bahagia ngan pilihan kau sendiri , takmo di kongkong lagi ea . Kau berhak tentu kan jalan kehidupan kau . Bukan org lain yang perlu control :DD Jangan lupe kenal kan kat aku nnti ea ! And Eyna , for sure die da balik kat EX die :) Tinggal la si Edy yg still mencari cari . Wah wah wah :) Selamat mencari yea . Rasanya ramai yang mengalami masalah cinta ea , aku turut bersimpati .Aku pon turut mengalami nya. Jangan nampak aku bahagia je , kadang kala aku pun goyang gak , kadang kala aku pon terasa disakiti gak , sakit ou ! Cume kadang kadang aku cuba jadi seorang pelakon yang berpengalaman . Watpe aku layan kesedihan aku,sedang kan aku sendiri tak tahu hubungan itu pasti ataw tidak . Kepada kwn kwn aku yang sedang mengalami konflik itu , Aku sentiasa mendoakan kebahagian kalian, semoga semua nya beransur pulih . Dan moga kite semua mendapat kebahagian secepatnya di Bulan yang mulia ini. Amin~


3 comments:

Anonymous said...

lin lin.
bgus lah sume dah settle.
tgal aku je belom. ehhe. ;)
saba ye alya.
ade hikmah. Tuhan menguji pasti bersebab.

:))

Laydee Lana! said...

huhu. biasa la lynn
ujian dtg melimpah limpah
tak sempat nk check satu2..
sabar jew kan?

girlibra said...

haha :) takpe alya , take time . dua dua perlu kan mase kan :D


haha , tahu takpe yana oi . da mcm cikgu sekolah da nak periksa satu satu buku :( penat! haha .