Thursday, September 3, 2009

Kurma :)

Happy Birthday Pisang :)

Aku ingat taw bufday kau even kite de krisis ,aku pk semua tu dah belalu . pk je la apa kau nak . aku tak kesah . may b time tu kite masih muda and terlalu memikirkan diri sendiri .aku ada salah ,kau pon mcm tuh . tapi aku da lupe kan dah . Takkesah la sekejam mane kau buat aku dulu , aku terima :) Relax sudeyhh ...

Minggu ni aku ada kerja baru , nak tahu apa die ? hahaha ! Agih kan kurma kurma kepada mereka yang tersenarai . Wah da mcm makcik jual kurma da aku ni :) Company aku memberikan sedikit sedekah kepada staff staff dia :) So aku pon dapat satu , bestlah . Walaupon aku tak makan kurma . Tah la, aku pon tk pasti kenapa aku tak gemar sgt . Tapi selalu kena mara sbb tak makan . Urmm.... Nanti la aku cuba ea :DD

No comments: