Wednesday, September 9, 2009

Ong Mari maa . HAHA

Ini hali bayak ong bg saya ma , maw tahu apak pasat ka ? haha :) pasat ini hali saya dapat itu wang layer , ya lorrrr . wang layer ! itu bos saya sudah bg sama saya maaa. Ayaaaa banyak best la ini mcm , gua bole shopin shopin layer ooo . Hali ini punye nombor pon bayak Ongg ma , 09.09.09 haa maksud nya ha ,Cina cakap keabadian . Mmg abadi la itu wanggg . Mmg kejap je lah itu wang abadi . HAHA :DD Ini kali pertama ha ,saya dapat itu wang layer sgt banyak woo . saya maw ckp telimak kasi sama itu Dato' kerana memberi saya itu wang layer . Lu maw tahu berape banyak ka ? HAHA . tak payah loo , nnti u lagi minta sama saya oo . Saya sudah blh byr Zakat taw ini tahu . HEHE :)

*Dgr dgr de bonus , kalu betul lagi best :)
kalu takde dok umah diam diam je la lin !

Bercakap pasal raya , actually aku agak pening kepala . Tak tahu mcm mane nak explain . Hanya mampu ckp kan , jangan percaya pada senyuman palsu aku . Aku juga ada masalah yang masih tidak selesai dan akan datang lagi beberapa masalah :) Nampak je aku cukup kaya kali nih , first time beraya dengan status BERKERJA , pasti semua pikir aku hebat bershopping ternyata salah . Aku masih ada beberape mission yg tak settle lagi , beberape pekara yang harus diselesaikan sebelum raya :)) Apa pon aku kan kuat , Raya kali ni agak mencabar .Tapi aku da terbiasa menjalani kehidupan sebegini. So , no reason lah kan . Apa apa lah lin , tapi aku mmg excited nak pegi oliday kali nih . Cuti pon da apply . Hope semua berjalan ngan lancar . Ermm , korang apa plan tahun nih ? Balik kg ? NAKK IKOOTTTTT ! :DD

No comments: